Territorial

El Banyoles exhibeix múscul a Tona

1a catalana. Els banyolins van refer-se d’un 1-0, van enviar tres pilotes al pal i van remuntar

tona 1 banyoles 3

TONA:Genís, Ot Bofill, Sergi (Guàrdia, 24’), Coll, Veli, Pol, Javi, Arnau, Èric (Roura, 84’), Nil i Ivan.BANYOLES:Mario, Ferru, Gallo, Titi, Pol, Toni, Via, Èric (Cris, 80’), Henry (Andreu, 69’), Turón (Bonaventura, 80’) i Adrià Casanovas (Sala, 85’).GOLS:1-0 (2’) Javi Revert, de penal. 1-1 (16’) Via. 1-2 (82’) Bonaventura. 1-3 (88’) Jordi Sala.ÀRBITRE:Molina Martínez.T.G.:Als locals Sergi, Veli, Arnau, Èric i Pol i als visitants Mario i Henry.T.V.:Cap.COMENTARI:El Banyoles continuarà una setmana més en la tercera plaça. El matx va començar malament, ja que, tot just en el minut 2, Javi Revert va aprofitar una pena màxima de Ferru a Coll per avançar els locals. Els d’Adam Fontes van reaccionar de seguida i Via va empatar de cap a la sortida d’un córner executat per Pol. Quatre minuts després, Revert va gaudir d’un nou penal, però aquesta vegada Mario li va endevinar les intencions. Els del Pla de l’Estany van intentar reaccionar de nou i Henry va estavellar un xut al travesser (22’). En el 36’, Èric Gispert va desaprofitar un penal i va estampar l’esfèrica també al travesser. En el 60’, de nou Henry va topar amb la creueta. Al final, Bona va fer amb justícia l’1-2 i Sala, l’1-3 definitiu.