Girona

“Demanem disculpes”

Reaccions. Àlex Granell, l’únic jugador que va comparèixer davant dels mitjans després de la desfeta, i Pere Pons i Pedro Porro, ahir a les xarxes socials, van demanar perdó per un descens que donen per segur

Tot i no ser matemàtic, en el si del Girona el descens és ja definitiu. Només un miracle –ha de guanyar al camp del Deportivo Alavés i esperar que el Celta perdi a casa contra el Rayo Vallecano, que ja ha baixat, tot plegat amb una combinació de resultats que li permeti remuntar els sis gols de diferència que té amb l’equip gallec– li permetria continuar a primera, però al vestidor, almenys els que s’han pronunciat, no és aquest un escenari que es tingui en compte ara mateix. “Si dic la veritat, no sabia ni que hi havia una opció remota, suposo que no és real”, va confessar el capità, Àlex Granell, l’únic jugador de l’equip que va donar la cara el dia de la derrota contra el Llevant, compareixent davant dels mitjans.

“És un moment molt dur. Només vull demanar disculpes a l’afició i a tota la gent que estima el Girona. La primera divisió era un somni per a tots. Ho vam fer realitat i ara ho perdem. Ho sentim moltíssim. Les més sinceres disculpes”, va manifestar el 6 blanc-i-vermell el mateix diumenge a la zona mixta. “Tinc l’esperança que això serveixi d’aprenentatge per tornar a primera ja que el club, l’afició i tothom que estima el Girona s’ho mereix”, va dir Granell.

En la mateixa línia es van alinear dos altres integrants de la plantilla del conjunt gironí, ahir, l’endemà de la desfeta i a les xarxes socials, Pere Pons i Pedro Porro. “Hem fet un tram final desastrós en què ens hem ficat al pou, a la merda. Vull transmetre que des de dins he vist grans professionals acceptant el repte i entenent que lluitaríem fins al final per orgull, per respecte i per estima a aquest club”, va assegurar el migcampista de Sant Martí Vell en un escrit que va finalitzar amb “les meves disculpes”. “Si estem a segona és per errors de tots, em poso al davant com un dels capitans i accepto les crítiques per enfortir-me i fer-me millor jugador i persona”, va manifestar Pons, que ja pensa en el futur: “Ànims a tots els gironins i l’any que ve que cadascú faci tot el que estigui a les seves mans per tornar el Girona a la màxima categoria, que és on es mereix estar.”

D’altra banda, Pedro Porro, un jugador que ha anat perdent pes en les últimes dates, també va dir-hi la seva. “És un pas enrere, un pas dur d’assimilar, és perdre una categoria a la qual va costar molt d’arribar, però ara s’obre una oportunitat per reflexionar i veure les coses que hem fet malament”, va expressar també en un missatge. “Hem de demanar perdó als aficionats, ho hem donat tot fins al final; a vegades el futbol és molt injust”, va dir el de Don Benito, que ja pensa en positiu. “Tornarem i més forts que mai... Gràcies de tot cor per aquest any ple de bons i mals moments, però la gent guerrera mai es rendeix. El futbol ens en deu una i sempre apareix, n’estic més que segur. Toca aixecar-nos tots junts un cop més i de nou demanar disculpes als aficionats”, va asseverar.

Suports

En aquest moment tan difícil, diverses personalitats van voler donar força al club gironí, també a través de les xarxes socials. “Més que mai, amunt Girona! Una abraçada molt forta a tota l’afició i a tot l’equip, en un moment trist i difícil. Ens hem alçat altres vegades. Ara també ho tornarem a fer”, va dir Carles Puigdemont. D’altra banda, exjugadors del Girona de l’ascens també van treure el cap: “Molts ànims a la família gironina, ho tornareu a fer”, va assenyalar Cifu. “Toca estar junts. Estic segur que es tornarà al lloc més alt perquè una ciutat i una gent com Girona es mereixen el millor”, va indicar Richy.

És un moment molt dur. Només vull demanar disculpes a l’afició i a tota la gent que estima el Girona. La primera era un somni per a tots
Hem fet un tram final desastrós en què ens hem ficat al pou, a la merda. Si estem a segona és per errors de tots, em poso al davant, com un dels capitans
Ho sentim moltíssim. Tinc l’esperança que això serveixi d’aprenentatge per tornar
Àlex Granell
FUTBOLISTA DEL GIRONA
L’any que ve que cadascú faci tot el que estigui a les seves mans per tornar el Girona a la màxima categoria
Pere Pons
FUTBOLISTA DEL GIRONA
És un pas enrere, un pas dur d’assimilar, és perdre una categoria a la qual va costar molt d’arribar. Hem de demanar perdó als aficionats
Tornarem i més forts que mai... Gràcies de tot cor per aquest any ple de bons i mals moments
Pedro Porro
FUTBOLISTA DEL GIRONA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)