Territorial

Un projecte que s’enlaira

1a catalana. El Banyoles, encara amb possibilitats de pujar a tercera divisió després de ser el millor equip gironí de la segona volta, anuncia que renova l’entrenador, Adam Fontes

Satisfacció a Banyoles després d’una temporada de gran èxit al terreny de joc i que, a només dues jornades del final, només pot acabar amb un premi molt gros com seria l’ascens, ja que l’objectiu de competir i mantenir-se en la categoria s’ha complert amb escreix. I és que el rendiment dels del Pla de l’Estany ha anat de menys a més al llarg del curs, i en aquesta segona volta s’ha pogut veure la millor versió dels banyolins. Així ho demostren les xifres, ja que el balanç del segon tram del curs és de vuit victòries, cinc empats i només dues derrotes que el situen com el tercer equip amb més punts en aquesta fase del curs (29) i el millor entre els representants gironins. L’escenari de la tercera divisió en l’horitzó queda pendent del desenllaç esportiu dels filials del Girona, i en cas de poder-hi aspirar, superar una promoció d’ascens o esperar un bon nombre d’ascensos d’equips catalans de tercera divisió cap a la segona B.

El timoner continua

Una de les claus del creixement del projecte banyolí es troba a la banqueta. Adam Fontes va agafar les regnes de la primera plantilla dies després d’assolir el retorn a primera catalana. El curs passat es va aconseguir una permanència molt treballada, i aquell esforç i patiment ha deixat pas a una temporada, l’actual, de més maduresa i creixement. El bon funcionament de l’equip ha comportat que aquesta setmana l’entitat del Pla de l’Estany hagi confirmat que en el pròxim campionat Adam Fontes serà el tècnic. Caldrà veure si a primera catalana o a tercera divisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)