Territorial

El Farners perd la categoria

1a catalana. Els colomencs no tenen encert i es desfan en els últims minuts del partit

farners 0 sabadell n. 4

FARNERS:Blanquera, Roger (Muniesa, 51’), Abde (Massegur, 63’) (Pau Domínguez, 87’), Peracaula (Gerard Herrera, 51’), Fran Pérez (Litus, 63’), Guillem Cornellà, Riki Solà, Gerard Gómez, Haji, Parcet i Alòs.SABADELL NORD:Llore, Isaac, Luque, Peña, García (Montero, 89’), Marc, Jairo (Alan, 89’), Omar (Sergi, 87’), Dani Muela (Pinyol, 75’), Kevin i David (Brian, 87’).GOLS:0-1 (55’) Parcet en pròpia portera. 0-2 (81’) Jairo. 0-3 (85’) Jairo. 0-4 (92’) Peña.ÀRBITRE:Manrique Tomás.T.G.:Gerard Gómez i Parcet del Farners, i Luque i Pinyol del Sabadell Nord.T.V.:al local Fran Pérez per protestar des de la banqueta.PÚBLIC:150 espectadors.

Un mal inici de curs –un punt de 27 possibles–, i l’encallada final –quatre de 18 punts–, combinat amb l’escàs rendiment ofensiu han portat el Farners a un descens que es va confirmar ahir. Després d’un primer temps igualat, Parcet va tenir poca fortuna en un rebuig i es va marcar en pròpia. Muniesa i Herrera van tenir a tocar l’empat però el porter va salvar el gol. El Sabadell Nord va mantenir l’ordre i amb el segon gol (81’) va deixar ferit de mort un Farners que va encaixar dos gols més al final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)