3a divisió FEF

ISABEL TARRAGÓ

PRESIDENTA DE LA U.E. LLAGOSTERA

“Soc optimista però amb màxim respecte al rival”

“Pujar de categoria sempre és un èxit. Per al Llagostera ja ho és ser a tercera; doncs imagina’t un graó per sobre”

És cert que la segona B és deficitària, però treballem amb una xifra inicial que hem de saber gestionar per no tenir ensurts
També estem molt orgullosos de la feina en la base. Hem crescut en nombre d’equips i els resultats han acompanyat
Amb el 2-0 favorable de l’anada, és optimista?
És evident que soc optimista, però també tinc molt respecte pel Portugalete, pel fet d’anar a jugar a camp contrari i perquè sé que no serà gens fàcil assolir aquest ascens.
Per al club, què suposa seguir a tercera o assolir l’ascens a segona divisió B?
Pujar de categoria sempre és un èxit per a qualsevol club, estigui al nivell que estigui. És una recompensa a la feina que s’ha fet durant tot l’any. Per al Llagostera seria la culminació d’una gran temporada. Jugar a segona divisió B és un pas endavant pel que fa a prestigi. De fet, per al Llagostera ja és tot un èxit estar a tercera; doncs imagina’t un graó per sobre.
Els clubs de segona B sempre lamenten que tal com està estructurada la categoria és deficitària. Té sentit voler-hi pujar?
A Llagostera estem acostumats a fer un pressupost a l’inici del curs i treballem amb aquesta xifra inicial per assegurar-nos arribar al juny sense sorpreses ni ensurts econòmics. És cert que la segona B és força deficitària, però sempre tens l’esperança que el salt endavant que suposa pujar serveixi per canviar alguna cosa: trobar més ingressos, engrescar més socis, que la publicitat es pugui vendre millor, que es creï alguna subvenció nova en l’esport... I si no arriba res de tot això, doncs tenim clar que els números amb què comptem a principi de temporada són els que valen per a tot el curs i els hem de saber gestionar. Treballem igual a segona B que a tercera.
Pel que fa a la massa social, es pot dir que a Llagostera són pocs però fidels?
Sí, ara mateix som uns 450 socis, i la veritat és que són molt fidels. La massa social ha estat engrescada tota la temporada, i cal destacar que ens han seguit molt a fora de casa també. No tenim molts aficionats però estan molt a sobre de l’equip.
Encara dura l’efecte mediàtic d’haver passat per la segona A?
Sí, encara mantenim aficionats que ens van conèixer en el futbol professional. Alguns són del poble i continuen venint, i també tenim persones que són de fora de Llagostera, es van aficionar quan jugàvem a Palamós i encara ens continuen seguint.
Van tornar a jugar a Llagostera el curs passat. Com és la relació amb l’Ajuntament?
Estem esperant que es formi el nou consistori, i ens haurem de trobar. L’objectiu és que hi hagi una bona comunicació, treballar plegats pel bé del camp de futbol. No demanem res de l’altre món, però han d’entendre les nostres necessitats a l’hora d’utilitzar una instal·lació esportiva. De moment tenim la promesa que aquest estiu canviaran la gespa artificial, que està molt malmesa.
Es parla molt del primer equip, però la base ha crescut molt.
Sí, estem molt orgullosos de la base i de la bona feina que s’ha fet en els últims anys. Estem molt contents amb tots els equips: des de l’escoleta fins al juvenil A. A més de créixer en nombre, els resultats esportius també han acompanyat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)