3a divisió FEF

Albert Carbó serà el tècnic del Peralada

3a divisió. El club xampanyer ja prepara el seu futur separat del Girona i l’exjugador del club, de 27 anys, és l’escollit per la banqueta

El Peralada ja treballa amb la vista posada a la temporada que ve, un cop s’hagi fet oficial la separació amb el Girona. La primera decisió que prendrà el club serà la de donar les regnes de l’equip a Albert Carbó, que fins ara era el coordinador de futbol 11 del Figueres i aquest any ha dirigit el juvenil B, amb qui ha aconseguit l’ascens. Amb només 28 anys Carbó s’ha guanyat un lloc a una banqueta de 3a divisió en un club on hi va jugar durant tres temporades i va entrenar equips de categories inferiors.

El nou tècnic serà anunciat i presentat oficialment aquesta tarda i treballarà amb el director esportiu Nitus Santos per confeccionar una plantilla competitiva a 3a divisió un cop es tanqui del tot l’acord de finalització de la filiació amb el Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)