Territorial

El Bescanó es queda a les portes de l’ascens

Promoció d’ascens a 1a catalana. El conjunt gironí empata a casa (1-1) amb el Martorell i cau eliminat pel valor doble dels gols a fora

BESCANÓ 1 (1) MARTORELL 1 (1)

BESCANÓ:Jota, Mas, Roger, Pau, Aleix, Vili, Gerard (Kamdem, 106’), Ferran, Vega (Guillem, 106’), Jaume i Roca.MARTORELL:Toni Domínguez, Maikel (Colell, 46’), Isaac, Soriano, Sergi Fernández (Blai, 112’), Aguilera, Totti (Ibra Diop, 80’), Guille (Balada, 73’), Abde, Serrats (Hernández, 106’) i Xavi Marco.GOLS:0-1 (101’) Abde. 1-1 (110’) Roca.ÀRBITRE:De la Rocha Trullas.T.G.:Pau, Aleix i Gerard, del Bescanó, i Maikel, Isaac i Serrats, del Martorell.

No va poder ser per al Bescanó, que continuarà el curs vinent a segona catalana després de caure en la promoció d’ascens a primera. La tornada, disputada ahir al municipal de Bescanó va dictar sentència i el conjunt gironí va veure esvair-se l’objectiu amb un empat (1-1) que va afavorir el Martorell, que va fer valer el resultat de l’anada, també d’empat, però sense gols.

Serà l’equip del Baix Llobregat, doncs, que la temporada passada jugava a tercera catalana i va sumar el segon ascens consecutiu, el que jugarà a primera, després d’imposar-se en una eliminatòria duríssima, molt igualada, que es va resoldre en un partit que va necessitar pròrroga. I és que després de noranta minuts, en què cap dels dos equips va aconseguir marcar, l’acció va concentrar-se en el temps extra.

El Martorell va advertir a l’inici amb un xut de Soriano que va estavellar-se al travesser i poc més tard, encara en la primera part de la pròrroga, va avançar-se mitjançant Abde de cap. La diana obligava el Bescanó a fer-ne dos i va estar-hi a prop; ja en el segon temps Roca va establir l’empat i en l’últim instant, ja en el minut 120, els locals van fregar la remuntada amb un xut que el porter Toni Domínguez va neutralitzar de manera espectacular per negar el gol de l’ascens als gironins.