2a divisió FEF

Aimar, arrelat al Llagostera

2a divisió B. El futbolista renova una temporada més amb els del Gironès, sumarà nou cursos amb la samarreta blau-i-vermella i és clarament l’home amb més longevitat de la plantilla

Aimar Moratalla no va dubtar a tornar a Llagostera l’estiu passat, tot i que a l’equip d’Oriol Alsina li tocava competir a tercera divisió després del descens. Ahir es va confirmar que el futbolista i el club del Gironès tornaran junts a segona divisió B, ja que Aimar ha allargat la seva vinculació amb els blau-i-vermells una temporada més. Des del primer dia, el de Sant Antoni de Vilamajor ha estat un fix al lateral dret i aquest curs ha disputat 30 partits, ha acumulat 2.159 minuts i ha marcat tres gols, dos en la lliga i un en la fase d’ascens. La diana que va marcar en el partit d’anada contra el Portugalete i que suposava el 2-0 va acabar tenint un paper decisiu en el salt de categoria final.

Amb la renovació, Aimar es referma en el seu compromís amb el Llagostera, i l’entitat que presideix Isabel Tarragó confirma la confiança en un futbolista que ha crescut al ritme del club. I és que el lateral dret va aterrar a la plantilla llagosterenca en la primera temporada a tercera divisió (2009/10) amb només 22 anys, i en una primera etapa va ser un efectiu clau en les gestes de l’equip per pujar a segona divisió B, primer, i a segona divisió A després. Al futbol professional també hi va tenir un paper destacat. Amb el descens a la categoria de bronze del curs 2015/16, Aimar va fer un parèntesi i va passar per altres clubs –fins i tot de l’estranger–, i va tornar ara fa nou mesos. En total, Aimar suma nou temporades a Llagostera, on ha jugat uns 206 partits oficials i ha competit a tercera, segona B i segona, més enllà de la copa del Rei.

La tornada, el dia 15

La setmana ha estat intensa als despatxos de Llagostera, i en l’apartat de renovacions només hi queda la continuïtat o la marxa d’Amantini, que s’hauria de resoldre en els pròxims dies.

El que ja té clar la plantilla que tornaran a encapçalar des de la banqueta Oriol Alsina i Òscar Álvarez és que tornaran a la feina el dilluns 15 de juliol. El que és una incògnita és on es podran fer les primeres sessions ja que el camp municipal llagosterenc canvia la gespa artificial aquest estiu i no es té la certesa que els treballs hagin acabat la segona quinzena de juliol.

TENEN CONTRACTE
Marcos, Bigas, Maynau, Lucas Viale, Pitu, Eric Jiménez, Moussa, Gil Muntadas, Sascha, Yeray, Pol Gómez i David Crespo, Marc Medina i Aimar
ACABEN VINCULACIÓ
Amantini
BAIXES CONFIRMADES
Maik Molist, Dani Pérez i Toni Cunill
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)