Girona

Pere Pons signarà amb l’Alavés per quatre temporades

Traspàs. Falten detalls perquè la marxa del de Sant Martí Vell a l’Alavés sigui oficial. L’anunci del fitxatge s’entreveu imminent

El fitxatge de Pere Pons pel Deportivo Alavés és qüestió de temps; de fet, s’entreveu imminent i entre avui o demà podria anunciar-se. El migcampista de 26 anys, al planter del Girona des de petit, dirà adeu al club per continuar competint a primera divisió. El de Sant Martí Vell, que va tenir continuïtat durant els dos cursos a la màxima categoria i va ser un fix tant amb Pablo Machín com amb Eusebio Sacristán, va despertar l’interès de diversos clubs a final de temporada atrets, a més de pel nivell del jugador, per l’assequible clàusula de 2 milions d’euros que li va quedar després del descens. I entre les opcions Pere Pons va decantar-se pel conjunt basc, amb el qual signarà per les pròximes quatre temporades.

L’operació, a la qual falten alguns detalls, deixarà doncs dos milions a la caixa del Girona, i és precisament la forma de pagament d’aquests el què esta endarrerint l’oficialitat. El traspàs serà el segon més alt de la història del club blanc-i-vermell, després del de Portu, per qui la Real Sociedad va abonar 10 milions.

LA CLÀUSULA

El Girona rebrà 2 milions d’euros per l’operació del migcampista, de 26 anys
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)