Girona

Massa carpetes obertes

La davantera. Gual i Pachón van ser els únics davanters amb minuts en el primer test de pretemporada, mentre el futur de Stuani, Choco Lozano i Doumbia continua en l’aire

En el primer test de pretemporada que el Girona va disputar dimecres a porta tancada a Riudarenes contra l’Al-Arabi Sports Club van debutar tres dels reforços d’aquest estiu: Jairo, Diamanka i Marc Gual. Precisament, el badaloní va ser l’únic davanter de la primera plantilla que va jugar i va firmar uns primers minuts esperançadors, coronant la seva actuació amb un gol i una assistència. En la segona part va ser el torn del jove Àlex Pachón, que tot i la insistència que hi va posar no va tenir gaire incidència en un tram de partit en què tot el joc de l’equip va perdre qualitat. Amb aquest escenari, el partit va servir per confirmar que el Girona ha de posar fil a l’agulla per resoldre totes les incògnites que té en la línia ofensiva, i és que ni Pachón –que de moment fa la pretemporada amb l’equip en espera de saber quina decisió pren el cos tècnic sobre ell– ni els tres puntes absents en el primer test de pretemporada –Choco Lozano, Stuani i Doumbia– tenen clar el seu futur.

El més probable és que Choco Lozano tingui avui els primers minuts en la pretemporada després d’incorporar-se uns dies més tard als entrenaments per haver estat concentrat amb la seva selecció. L’hondureny ha d’afegir de moment un extra de competitivitat en una de les posicions més minvades aquests primers dies, però tampoc és clar si quan es tanqui el mercat continuarà al club. L’aposta que es va fer per ell fa un any i mig no ha donat el rendiment que s’esperava i ara falta veure si el club hi acaba confiant per buscar l’ascens a primera o li busca una sortida que permeti buscar una peça nova més interessant al mercat.

El gran interrogant de la pretemporada és el de Stuani. L’uruguaià està de vacances després de la copa Amèrica i encara ningú sap segur si s’incorporarà a l’equip després de l’estada a Manchester o acabarà sortint abans, vista la insistència d’alguns equips en ell, com el Rayados mexicà. El que és clar és que si es queda totes les inquietuds que ara hi ha sobre la davantera quedaran resoltes, encara que ja quedi poc per començar el curs. Si marxa, les alarmes es dispararan i el temps que es perdrà per treballar amb un nou davanter en la pretemporada semblarà or.

Finalment, l’inici de la pretemporada també té un punt d’atenció en Seydou Doumbia. El Girona no vol que continuï i l’ivorià de moment treballa al marge de l’equip mentre se li busca una sortida, però de moment no sembla un cas que es resolgui aviat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)