3a divisió FEF

Canvis per consolidar

3a divisió. Amb cinc equips nous i la necessitat de molts de renovar-se, l’estiu ha portat un mercat mogut per a la categoria amb la majoria d’equips vorejant la desena d’incorporacions

Bona part dels equips del grup cinquè de la tercera divisió estan vivint una profunda renovació aquest estiu. Una activitat habitual en aquesta categoria, majoritàriament amateur, enguany potenciada per la presència del Peralada i l’Andorra (s’ha de confirmar aquesta darrera), la incògnita del Reus o el canvi de projecte d’equips candidats a la zona alta de la taula com ara el Terrassa i l’Horta, i fins i tot el Sant Andreu, que haurà de renovar tota la parcel·la d’atac.

El mercat d’estiu està marcat per la tendència de l’Andorra, que si s’acaba quedant a la categoria serà candidat a tot. En aquest mig any, però, l’equip del Principat ha demostrat que no necessita recórrer al mercat de tercera per reforçar-se, motiu pel qual no sembla que hagi de ser competència per als que sí que seran els seus rivals en la lluita per disputar la promoció d’ascens. Un exemple és el Terrassa, que encetada l’etapa de Molist, ha anat per feina a l’hora de renovar un equip que ja ha vist com arribaven catorze fitxatges.

El factor Nacho Castro

Menys fitxatges es preveuen al Sant Andreu, a pesar que Mikel Azparren ha perdut alguns dels jugadors més importants. Els quadribarrats ja han confirmat el retorn d’Elhadji, després d’una mala experiència a Grècia.

També hi haurà força canvis a l’Horta, tot i que el procés de renovació de l’equip està més endarrerit. El brillant curs dels barcelonins va revalorar la majoria dels seus jugadors i al Feliu i Codina ja eren conscients que seria un estiu mogut. Finalment, la continuïtat de Nacho Castro, que va veure com finalment no fructificava l’oferta professional que tenia de l’estranger, ha pal·liat en part el cop, però l’espera ha provocat l’adeu de jugadors que interessaven. Yamandú va fer marxa enrere del seu acord amb el Júpiter per acabar acceptant la proposta de l’Horta, si bé és cert que Castro no ha aconseguit convèncer altres jugadors que prenguessin el mateix camí.

Revolució a Girona

Però on hi ha hagut canvis de valent és a la demarcació de Girona, condicionats per la desvinculació del Peralada de la seva filiació amb el Girona. Així, amb tots els jugadors propietat del club de Montilivi, els xampanyers han hagut de fer una plantilla nova –tot i que el Girona li ha cedit tres futbolistes sorgits del juvenil– i el Figueres ha estat la seva principal font. Fins a sis jugadors han canviat d’equip sense marxar de l’Alt Empordà. Això ha obligat, és clar, el Figueres a refer la plantilla, tot i que els de Vilatenim han anat a buscar jugadors més lluny com ara l’uruguaià Bicker.

Andorra (5)
Feher (Lleida), Martos (Charleroi), Huesca (València juv.), Palanca (Nàstic) i Iker (Reus B).
Castelldefels (11)
Texeira (Fund. Grama), Kike (Viladecans), Dani Sánchez (Terrassa), Gestí (Vilafranca), Kilian (Gavà), Ruiz (Santfeliuenc), Miravent (Reus B), Peke (Prat), Miguel (filial), Blasco i Ballesteros (juvenil).
Cerdanyola (10)
Manu Martín (Castelldefels), Sosa (Martinenc), Nils (Terrassa), David López (Sabadell Nord), Herviàs (Santboià), Manso (Cornellà juv.), Javi Lara (l’Hospitalet), Pau López (Prat) i Ferran Vera i Wilber (juvenil).
Europa (10)
Jordi Cano (Castelldefels), Vives i Kilian (Martinenc), Guti (Terrassa), Pastells (Granollers), Jiménez (l’Hospitalet), Monsó, Miki Puerto i Martí (filial) i Jorquera (juvenil).
Figueres (11)
Romans (Sabadell), Gallardo (Banyoles), Ayala (Reus B), Màrius (Llagostera B), Pepu Soler i Genís (Palamós), Ousman (Ascó), César Bicker (Rocha), Dubasin (Girona juv.) i Medinilla i Carreras (juvenil).
Granollers (9)
Víctor Morales i Chechu (San Cristóbal), Fortuny (Manlleu), Ñito (Fund. Grama), Max Llovera (Santboià), Damián Obispo (Guineueta), Cesc Clotet (Prat) Muñi (Girona juv.) i Àlex Castillo (juvenil).
Horta (9)
Yamandú i Gaudioso (Sants), Peque i Tejada (Martinenc), Recort (Santfeliuenc), Stamatov (Septemvri Sofia), Joan Inés (Granollers), Rubén (Girona juv.) i Corominas (Espanyol juv.).
Igualada (4)
Éric González (Castelldefels), Hichem (Balaguer), Òscar Garcia (Cerdanyola) i Masegosa (juv.).
L’Hospitalet (8)
Felipe Sanchón (Sabadell), Kevin Díaz (Santfeliuenc), Parera (Conquense), Reina (Reus B), Miquel Jaume (Poblense) Marc Bru i Áxel Pandiani (juvenil).
Manresa (6)
Cristian Alarcón (Muntanyesa), Édgar Fernández (Rubí), Thiago (Europa juv.) i Walter, Jonny i Joel Méndez (Sant Julià).
Peralada (16)
Cunill (Llagostera), Aroca, Èric Vilanova, Canal, Romero, Ritxi i Xavi Ferrón (Figueres), Pime (Horta), Rubén Sánchez, Pep Piany i Ivan Amoedo (Girona juv.), Dembo (Olot), Carles Puig (Girona C), Guillem Jiménez (Prat), Pol Compte (Jonquera) i Marc Grau (juvenil).
Pobla de Mafumet (9)
Karim i Dani Molina (Damm), Carreón (Terrassa), Sergio Caballero (Santboià), Aitor Serrano (Borges Bl.), Domingo (Ascó), Nil Coch (Vilafranca), Parra (Reus) i Guica (Castelldefels).
Reus (0)
-
San Cristóbal (11)
Ruy Gama (Júpiter), Ramon Suárez (Martinenc), Gerard del Río i Xavi Múrcia (Jàbac), Óscar Sierra (Vilafranca), Mario Cantí (Sants), Ricki (Viladecans), Joel Brey (Granollers), Carlos García i Zárate (Prat), Óscar Oliver (Manacor) i Adrià López (Nàstic juv.).
Sant Andreu (8)
David Aragón (Santfeliuenc), Oumar (Europa), Ramon Terrats (Damm), Elhadji (Karaiskakis), Serramitja (Terrassa), Laro Setién (Escobedo) i Izan i Solina (juvenil).
Santfeliuenc (8)
Pedro (Cornellà juv.), Jaime (Viladecans), Sergi Boira (Mercantil), Jota i Castellano (Santboià), Raúl Capitán (Can Vidalet), Germán (Europa) i Toro (Chieti).
Sants (5)
Uri Antonell (Rubí), Mulero (Sant Ildefons), Guille Torres (Santboià), Josele (Santfeliuenc) i Sergi Casals (Sabadell B).
Terrassa (14)
Albert López (Cerdanyola), Galeano, Genís i Domi (Horta), Pelegrín (Vilafranca), Adri Prado i Kevin (San Cristóbal), Joel Cañaveras (Granollers), Manu González (Damm), Èric Ruiz i David López (Santfeliuenc), Kilian (Vilassar), Jaume Pascual (Cornellà) i Virgili (Sant Quirze).
Vilafranca (9)
Masqué, Felipe i Parra (Ascó), Casamayor (Santfeliuenc), Juli Serrano (Rubí), Civil (Granollers), Martí (Fund. Grama), Fran Illescas (Atzeneta) i Amantini (Llagostera).
Vilassar de Mar (15)
Pluvins i Canelada (Fund. Grama), Escribano, Eslava (Can Vidalet), Ligero (Sant Cugat), Expósito (Lloret), Rosales (Reus B), Llavaneras i Lorente (Europa juvenil), Roman (Llagostera B), Elo (Europa), Tejero (Júpiter), Gonpi (Cornellà juvenil), Raúl Torres (Granollers) i Bakari (Linense).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)