2a divisió FEF

Kilian Grant, capítol II

2a divisió B. L’Olot anuncia el fitxatge de l’empordanès, que ja va militar al club garrotxí en la segona meitat del curs 2013/14

L’Olot acaba d’anunciar el fitxatge de Kilian Grant. El davanter, que darrerament ha reconvertit la seva posició com a home de banda amb recorregut és la peça escollida per la direcció esportiva i el cos tècnic per ajudar a la posició del carril. I és que, la seva versatilitat el converteix en un futbolista polivalent que es podrà adaptar a diverses posicions del camp.

Kilian iniciarà la seva segona etapa a l’Olot, club al qual ja va jugar la segona meitat del curs 2013/14 cedit per l’Espanyol B. Després de la seva aventura a la Garrotxa, el figuerenc ha jugat al Deportivo Aragó, filial del Saragossa, després al filial de l’Osca –va arribar a disputar algun partit amb els respectius primers equips a segona A– i el curs passat va defensar la samarreta de l’UCAM Múrcia, al grup quart de segona B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)