Girona

Dies difícils per a Quique Cárcel

Quique Cárcel admet que el fet d’iniciar la lliga i tenir obert el capítol d’entrades i sortides el fa estar inquiet

El director esportiu reconeix que treballa per assegurar la continuïtat d’algun dels jugadors en plantilla alhora que intenta incorporar algun efectiu més

Falta només un dia perquè el Girona comenci la lliga a segona A, però encara disset perquè es tanqui el mercat de fitxatges, un fet il·lògic per molts, però permès any rere any pels estaments que més manen en el món del futbol. Després d’un descens i tot el terrabastall que comporta això en l’aspecte pressupostari i de planificació de la plantilla, amb jugadors que tenen possibilitats de marxar i els efectes dominó que se’n poden generar, una de les persones que viuen amb més inquietud aquests dies és el director esportiu del Girona, Quique Cárcel.

El barceloní va repassar gairebé tots els casos oberts que hi ha damunt la seva taula aprofitant la roda de premsa de presentació de la renovació d’Àlex Granell a Montilivi. Cárcel, en contra de la situació que han de viure els clubs mentre la competició s’inicia, va ser clar: “A nivell personal és una situació molt incòmoda. Cada any ho dic, i és que no pot ser que hàgim jugat dos o tres partits i encara s’hagin de tancar operacions entre els equips. Ja el curs passat, l’estiu es va fer molt llarg per a nosaltres amb l’afer Portu i el Sevilla, i això trasbalsa una mica els plans”, comentava el director esportiu del club blanc-i-vermell, que hi afegia: “Enguany, preveig que pot passar el mateix. Tornarà a ser un mercat llarg i encara queden disset dies.”

Tot i la inquietud que genera la situació, Quique Cárcel va admetre que està content amb els moviments que s’han fet fins ara, d’entrada i de sortida: “Estem satisfets, ja que veiem que s’està mantenint el bloc, però no garantir-ho al 100% amb la lliga començant em fa estar incert. Evidentment, en aquests dies que queden haurem de treballar per mantenir alguna peça i fitxar més jugadors”, comentava un dels treballadors del Girona que més feina tenen ara com ara, i fins al 2 de setembre, quan es tancarà el mercat d’incorporacions.

Toc d’atenció a la gespa

Un altre aspecte que fa estar en guàrdia Cárcel és la imatge de l’equip en l’últim amistós contra l’Osca, en el qual el Girona va ser un titella en mans dels aragonesos: “El partit contra l’Osca és un gran avís i avui tenim més por que fa una setmana. Vam comprovar que si no tenim el caràcter i l’actitud adequats no anem bé. La setmana passada ens vam mirar als ulls i vam veure que això no funcionava, però he vist canvis d’actitud i confio en la plantilla, ja que sé qui són, i sé que estan preparats per competir”, concloïa un Quique Cárcel honest i sense evitar cap tema candent.

Enguany, preveig que pot passar el mateix. Tornarà a ser un mercat llarg i queden disset dies
Quique Cárcel
director esportiu del girona
És una situació incòmoda. Ja el curs passat, l’estiu es va fer molt llarg amb l’afer Portu i el Sevilla, i això trasbalsa una mica els plans
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)