2a divisió FEF

El Prat completa el quadre de la quarta eliminatòria de la copa Catalunya

Copa Catalunya. El conjunt potablava s’imposa a Prades de Mola a l’equip tricolor, que en els instants finals falla un penal que hauria igualat el xoc. El Badalona completa el quadre

El Prat i el Badalona van completar el quadre de sis equips classificats per a la quarta ronda de la copa Catalunya amb sengles victòries a domicili. Tots dos equips acompanyaran el Llagostera i l’Hospitalet, que també van guanyar fora de casa dissabte passat.

El Prat va tornar a apel·lar al seu ofici, també amb un xic de fortuna, i va derrotar l’Andorra. Si la setmana passada es va desfer del Cornellà en la tanda de penals, ahir també va ser una pena màxima la que va fer decantar la balança. Després del gol de cap de Raíllo tan bon punt va començar el segon temps, Forgas va tenir un llançament des dels onze metres en el tram final del partit però el va enviar fora.

El Badalona, en canvi, va aplicar la lògica de la categoria en imposar-se a l’Horta, que va oferir resistència fins que va cedir en la segona meitat. Robert Simón va aplanar el camí per al conjunt de Juanma Pons, que no va poder sentenciar fins al temps afegit gràcies a la diana de Chema Moreno. La pròxima eliminatòria es jugarà a la tardor.

Vilassar - Llagostera 1-2
0-1 (18’) Mamadou. 1-1 (56’) Eloi Pena. 1-2 (86’) Yeray.
Andorra - Prat 0-1
0-1 (49’) Raíllo
Santfeliuenc -L’Hospitalet 0-1
0-1 (29’) Kevin Sánchez, en pròpia porta.
Horta - Badalona 0-2
0-1 (51’) Robert Simón. 0-2 (92’) Chema Moreno.
Quarts de final
Se sortejaran entre els guanyadors (Llagostera, Prat, Hospi i Badalona) i els dos equips de segona A (Reus i Nàstic) dues places directes a semifinals i dos enfrontaments de quarts.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)