3a divisió FEF

Modest arriba a la Unió

3a divisió. El Figueres incorpora el jove migcampista de 22 anys, que arriba procedent del Reus B on les dues últimes temporades ha disputat 69 partits a la categoria

Falten nou dies perquè el Figueres s’estreni en la lliga i el tècnic Xavi Agustí ja té la plantilla gairebé tancada després de l’arribada ahir del migcampista Modest Notario. El jove reusenc, de 22 anys, arriba a la Unió després de jugar les dues últimes temporades al Reus B i afegirà competència al mig del camp. Amb el filial roig-i-negre Modest ha agafat molta experiència en la categoria, i és que sempre ha estat una peça important de l’equip. El curs passat va disputar més de 2.539 minuts repartits en 35 partits, mentre que fa dos cursos va jugar cent minuts més en els 34 partits que va disputar.

Per acabar de tancar la plantilla –el mercat de tercera no es tanca fins al mes de gener però els figuerencs han anat per feina a remodelar del tot l’equip– el Figueres vol incorporar un futbolista sub-23 més, tot i que esperarà que li surti una bona oportunitat de mercat. A més, els figuerencs continuen treballant per acabar de resoldre la paperassa que permeti inscriure ben aviat César Bicker i Carlos Treviño.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)