3a divisió FEF

Cano trenca la igualada

3a divisió. Un cop de cap del davanter del Cerdanyola dona el triomf al conjunt vallesà en un xoc amb poques oportunitats de gol

manresa 0 cerdanyola 1

MANRESA:Busquets, Ruano, Solernou, Castanyer, Biel (Joanet, 59’), Bernat, Joel Méndez (David Sánchez 80’), Walter Fernández, Erik Sarmiento, Fran Orellana (Dani Ruiz 59’) i Luque.CERDANYOLA:Marc Briones, Manso, Uri Escabrós, Pau López (Pitu 26’), Rubén, Javi Lara (Sosa 83’), Javi López, Cano (Wilber 75’), Roger, Dani Martí i Àlex Torres.GOL:0-1 (34’) Cano.ÀRBITRE:Edwar Miguel González.T.G.:Als locals Ruano, Joan Castanyer, Bernat, Erik Sarmiento i Luque, i al visitant Lara.PÚBLIC:450 aficionats al Congost.

El Cerdanyola va ensenyar la seva experiència en la categoria emportant-se un triomf a domicili contra un nouvingut, el Manresa. El conjunt de Toni Carrillo va aconseguir els punts materialitzant una de les poques oportunitats del partit i defensant-se durant bona part dels minuts.

Els locals van començar dominant i van gaudir d’una ocasió interessant, però un defensor dels vallesans va treure la pilota de la línia quan es cantava gol. El Cerdanyola arribava amb dificultats a l’àrea rival fins que una centrada de Pitu va ser capitalitzada en diana per Cano amb el cap.

En el segon temps, el Manresa va tenir problemes per generar i es va trobar amb un penal en contra fallat per Cano. L’errada va fer créixer els locals que, tot i això, no van tenir la millor ocasió fins a l’últim minut en una rematada de David Sánchez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)