2a divisió FEF

Plataforma d’enlairament

2a divisió B. El Llagostera vol encadenar per primera vegada dues victòries al camp de l’Oriola (19 h) i allunyar-se encara més de la zona baixa

En només sis jornades el Llagostera té una quarta part dels punts que necessita per tenir encarrilat l’objectiu de la permanència però és plenament conscient que més val mirar el que li queda per fer que no pas el que ha aconseguit fins ara. Per això els d’Oriol Alsina volen aprofitar el partit d’avui (a les 19 h) al camp de l’Oriola per fer un pas més cap a l’objectiu i, ja que hi són, escalar alguna posició més a la classificació i acostar-se a la zona noble –el líder està només a 3 punts. El camí, el coneix: treball, treball i treball. “Som conscients que si no estem al 110% en cada partit no tenim res a fer. Aquest partit, com tots, és de màxima dificultat i haurem d’estar molt forts i absolutament concentrats per sumar, a més de treballar molt individualment perquè el col·lectiu hi surti guanyant”, comenta el tècnic Oriol Alsina, que destaca el mèrit de sumar els punts que han aconseguit en partits que se’ls havien complicat: “Ja firmo seguir com fins ara de perdre a l’inici del partit i acabar guanyant. Al final les estadístiques estan per trencar-se en un moment o altre i només és una anècdota, tot i que els números siguin excel·lents. Sí que ens agradaria dominar un partit des de l’inici però el que més desitgem és aconseguir deixar la porteria algun dia.”

Al davant els gironins es trobaran un Oriola que torna a segona B set temporades després i que, excepte en la primera jornada quan l’Eixea li va fer un estrip (4-0), s’ha mostrat molt competitiu en aquest inici de lliga. Els alacantins van guanyar al camp de l’Hèrcules i la setmana passada van treure un valuós empat contra el Sabadell (1-1) en el primer dels tres partits que jugaran a casa –entre setmana disputaran el partit contra l’Atlètic Llevant que es va ajornar per la catàstrofe ambiental que va viure el territori del Baix Segura. “La classificació no reflecteix el joc que han demostrat fins ara. A casa són especialment forts i no encaixen gaires gols, i és que és un equip molt ben ordenat que prioritza el conjunt abans que les individualitats”, analitza Alsina, que adverteix què és el que més hauran de tenir en compte en un partit en què no disposarà d’Aimar, lesionat, però que podria suposar el debut de Magallán, ja recuperat de la seva lesió: “Basen molt el joc en la referència ofensiva, que baixa i pentina moltes pilotes, i després són perillosos a les bandes, on tenen molta velocitat.”

LA PRÈVIA

A casa són forts i no encaixen gaire, i és que és un equip molt ben ordenat que prioritza el conjunt abans que les individualitats
Ens agradaria dominar un partit des de l’inici però sobretot deixar la porteria algun dia
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)