3a divisió FEF

La tossuderia dona un punt

3a divisió. El Banyoles falla un penal amb 0-0 i veu com el rival s’avança, però, després d’insistir, Henry empata des dels onze metres

santfeliuenc 1 banyoles 1

SANTFELIUENC:Jaime, Germán, Joserra, Gerard, Romo (Jota, 74’), Collado, Tena, Gibert, Sani (Maldo, 62’), Caste (Capitán, 81’) i Sergi.BANYOLES:Bartrina, Bena, Nil, Quimo, Pol Bastidas (Sala, 45’), Toni Güell (Bech, 75’), Via, Andreu, Èric Gispert (Moha, 75’), Jordi Turón i Henry.GOLS:1-0 (68’) Gibert. 1-1 (83’) Henry, de penal.ÀRBITRE:Alins Rodríguez.T.G.:A Pol Bastidas, Henry i Moha.T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 500 espectadors al municipal Les Grases.

El Banyoles continua en bona ratxa i encadena ja quatre partits sense perdre després d’empatar al camp del Santfeliuenc (1-1). Els d’Adam Fontes van ser tossuts, van controlar el matx tot i jugar a domicili i van poder avançar-se en el marcador a través d’Èric Gispert, que va fallar un penal amb empat a zero. Quan millor estaven els del Pla de l’Estany, el Santfeliuenc es va avançar amb un bon xut de Gibert, però els banyolins van continuar insistint fins que Henry, des dels onze metres, va establir l’1-1 definitiu.

El Banyoles va començar molt bé el partit i això li va permetre gaudir de les millors arribades: Quimo va pentinar l’esfèrica i gairebé sorprèn Jaime (20’) i Toni Güell ho va provar des de la frontal (35’).

Ja en la segona part, Caste va fer penal a Henry i el capità, Èric Gispert, va assumir la responsabilitat. Jaime li va aturar un primer llançament, però el rebuig el va caçar Èric i va fer gol en el mateix moment que l’àrbitre aturava el joc per fer repetir la pena màxima. Els mateixos protagonistes van calcar l’acció i Jaime va tornar a endevinar el xut a Èric (57’). Sense haver superat el tràngol, Gibert es va treure de la màniga un bon llançament des de la frontal que va superar Bartrina (68’), però els banyolins no es van rendir. Primer, Moha va enviar als núvols una ocasió immillorable (78’) i, posteriorment, Henry va fer l’1-1 de penal, després que Rovira fes mans dins de l’àrea (83’).

Els d’Adam Fontes van tornar a mostrar una bona versió que els continua donant punts de valor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)