Territorial

El Lloret empeny i s’endú el duel gironí

1a catalana. Dos gols de Fajardo i un de Peke al final van donar el triomf als selvatans

lloret 3 la jonquera 1

LLORET:Marc, Mahamadou, Àlex Lobo, Poderoso, Fran Chamizo, Fajardo (Raúl Álvarez, 87’), Peke, Bukary (Boris, 75’), Marc Ávila, Dani Gómez (Bader, 75’) i Albert Massegú (Nil Pàmies, 69’).LA JONQUERA:Dani Muñoz, Zou Moustakim, Iván Medinilla, Abde, Diarrá, Dani (Sergi Moreno, 45’), Steven (Michael , 58’), Marouan (Denilson, 69’), Bruno Müller (Arnau García (58’), Alaminos i Adrià Comaleras.GOLS:1-0 (24’) Fajardo. 1-1 (32’) Diarrá. 2-1 (45’) Fajardo. 3-1 (93’) Peke, de penal.ÀRBITRE:García Colomer.T.G.:a Bader, Àlex Lobo, Adrià Comalera i Marouan.T.V.:per doble amonestació a Diarra (92’), de la Jonquera.PÚBLIC:uns 200 espectadors al municipal de Lloret de Mar.COMENTARI:El Lloret es va endur la victòria del duel gironí de la jornada gràcies a dues dianes de Fajardo i una de Peke en el temps afegit. En el 24’ Fajardo va fer el primer gol amb l’ajuda de Dani Muñoz, que no va saber aturar una rematada de cap del futbolista local. La Jonquera va poder reaccionar de seguida i Diarrá va empatar a la sortida d’un córner amb una rematada també de cap al primer pal. Fajardo, just abans del descans va tornar a avançar els seus posant de meravella el peu i canviant la trajectòria del servei de córner de Chamizo. La segona part va ser igualada i els visitants van donar algun ensurt però Peke va sentenciar de penal (93’).