3a divisió FEF

A Vilatenim s’ha de continuar de tres en tres

3a divisió. El Figueres rep la visita del Cerdanyola (16.30 h) amb la necessitat de mantenir la bona ratxa a casa per sortir de la zona baixa

En les dues darreres jornades el Figueres va afrontar dos partits seguits a domicili, en els qual només en va poder guanyar un punt, però avui torna a Vilatenim, on ha guanyat els dos darrers partits, amb la voluntat de començar una escalada en la classificació que l’allunyi de la zona baixa de la taula –ara és setzè, a només dos punts de la zona de descens–. “L’equip ha evolucionat i juga a bon nivell, però on ens sentim més còmodes és a Vilatenim i hem de mirar de no deixar-hi escapar punts. Venim de jugar contra molts rivals de la zona alta de la classificació i ara entrem en un tram de calendari contra equips de la zona mitjana que és on ens hem de fer fots i guanyar molts de punts”, destaca el tècnic figuerenc Xavi Agustí. Per continuar sumant de tres en tres com a local la Unió haurà de superar un Cerdanyola que no guanya a domicili des de la segona jornada. “És un equip fet per jugar al seu camp, molt més petit que el nostre. Es basen a defensar bé, molt ordenats i amb un bon replegament, per després dominar les transicions i l’estratègia, en què són perillosos”, analitza Agustí, que per al partit d’avui tindrà les baixes per lesió de Coto i Pepu Solet.

LA PRÈVIA

Es defensen bé i després dominen les transicions i l’estratègia, en què són molt perillosos
Xavi Agustí
entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)