El Peralada segueix sumant

Un més. Els xampanyers empaten al camp del Manresa (1-1) en un partit marcat pels gols de falta directa de Bertomeu i Luque

manresa 1 peralada 1

MANRESA:Pol Busquets, Ruano (Moha, 46’), Florent, Solernou, Èrik Sarmiento, Luque, Cuello, Walter Fernández (Biel Rodríguez, 46’), Joanet, Fran Orellana (Joel Méndez, 74’) i David Sánchez.PERALADA:Aroca, Puig, Canal, Cunill, Guillem, Sergi Romero, Èric Vilanova, Bertomeu (Pep Piano, 55’), Ritxi Mercader, Jorge Torres (Iván, 80’) i Marc Medina (Pime, 83’).GOLS:0-1 (45’) Bertomeu. 1-1 (71’) Luque.ÀRBITRE:Oltra Sáez.T.G.:Al local Florent i als visitants Jorge Torres i Èric Vilanova.PÚBLIC:Uns 250 espectadors.

El Peralada no va poder encadenar la quarta victòria a Manresa però sí que es va poder endur un punt que li permet mantenir la dinàmica positiva. Els xampanyers, però, es van quedar amb la sensació d’haver perdut dos punts, ja que van tenir la victòria a tocar després d’una gran primera part en què es van avançar en el marcador gràcies a un gol de falta directa de Bertomeu just abans del descans. El gol podia haver arribat molt abans, tenint en compte que el mateix Bertomeu, Ritxi i Marc Medina van tenir bones ocasions per obrir la llauna, però no van estar encertats. En la represa els locals van reaccionar, però el Peralada va ser capaç de mantenir la solidesa defensiva dels últims partits per controlar els atacs del Manresa i no patir en excés, fins que Luque va empatar el partit amb un altre gol de falta directa (71’) i va fer anar en orris tota la feina del Peralada.

En la segona hem patit una mica més, però no ens han generat perill real a part de la falta