3a divisió FEF

El Banyoles visita el líder disposat a fer saltar la banca

3a divisió. Els d’Adam Fontes, després d’una setmana de descans, juguen al camp de la Pobla de Mafumet (17 h) sense res a perdre

El Banyoles es trobava en un gran moment de forma després de sumar 11 punts dels últims 18 en joc –només havia perdut contra l’Horta i per la mínima (0-1)– abans de descansar el cap de setmana passat per l’exclusió del Reus. Per això el dubte serà veure com li van al conjunt d’Adam Fontes aquests dies d’inactivitat competitiva i si són capaços de mantenir la inèrcia positiva. No ho tindran gens senzill, i és que gairebé hauran de firmar una heroïcitat per poder sumar algun punt en la seva visita al camp de la Pobla de Mafumet. El filial del Nàstic va perdre el primer partit al camp del Sant Andreu diumenge passat però a casa ha guanyat els cinc partits que ha disputat i continua sent el líder destacat. Per al partit d’avui Ferru i Bena seran baixa per lesió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)