2a divisió FEF

L’Olot encadena el segon triomf a Eixea (0-2)

2a divisió B. Un gol de Pedro i de Xumetra en l’inici de cada part i l’errada en dos penals dels aragonesos –un l’ha aturat Ballesté i l’altre l’ha enviat a fora Torras– han estat clau en la victòria

L’Olot ha encadenat per primera vegada aquesta temporada dues victòries en el campionat de lliga. Després de vèncer el cap de setmana passat al Nàstic (2-1), els olotins han fet el mateix al camp de l’Eixea (0-2). Els de Raúl Garrido han marcat dues dianes en l’inici de cada part, la primera de Pedro i la segona de Xumetra, mentre els aragonesos han fallat dos penals en el tram final de la primera meitat. El primer l’ha aturat Pol Ballesté i el segon l’ha enviat a fora Torras.

El partit ha començat de la millor manera per l’Olot quan en el minut 5 Pedro del Campo ha avançat als de la Garrotxa. En el primer xut a porteria, Pedro ha rebut una assistència de Pep Chavarría i ha batut al porter rival, la connexió figuerenca ha funcionat a la perfecció gràcies a la rapidesa en la lectura del joc de Pep i l’eficàcia de Pedro.

L’Olot ha dominat el joc amb possessió però en el 35, un control orientat de Torras a dins de l’àrea ha acabat en penal de Carles Mas. El porter Pol Ballesté, però, li ha endevinat la intenció al mateix Torras i ha aturat la pena màxima per mantenir l’avantatge. Tot i fallar el penal, l’Eixea ha insistit en el tram final de la primera meitat i Torras, de nou, ha estat objecte de penal en aquest cas per part d’Aspar. El pitxitxi dels aragonesos ha tornat a agafar la responsabilitat. El mig ha enganyat a Ballesté però ha enviat l’esfèrica directament a fora (45’).

En la segona part, les notícies han tornat a ser excel·lents per l’Olot, i és que, no s’havia disputat ni un minut de la represa quan Xumetra ha controlat una nova assistència de Pep Chavarría a dins de l’àrea i ha superat a Rafa Santos, per establir un 0-2 que ha deixat estabornit a l’Eixea.

El segon gol olotí ha acabat amb el partit encara per disputar-se tot el segon acte ja que els local no han trobat la manera de fer mal als de Raúl Garrido, que han controlat sense excessius patiments.