Territorial

El Girona torna al camí del triomf

Divisió d’honor juvenil. L’equip orientat per Àlex Marsal s’imposa al Jàbac i guanya quatre jornades després

GIRONA 3 JÀBAC 1

GIRONA:Lluc (Joel, 57’), Callís, Arnau, Manel, Ignasi, Unai, Ilyas (Alejandro, 62’), Nil, Turmo (Alpha, 73’), Pau Víctor i Suli (Granero, 68’).JÀBAC:Lazaro, Jiménez, Tenorio, Otero, Jahara, Carrasco, Torralba (López, 46’), Ernest, Omar (Garrido, 72’), Pere (Calvo, 72’) i Bayona (Mateu, 63’).GOLS:1-0 (26’) Turmo. 2-0 (64’) Pau Víctor. 3-0 (68’) Nil. 3-1 (87’) Jahara.ÀRBITRE:Oltra Sáez.T.G.:al local Callís i als visitants Torralba, Jahara i Lázaro.T.V.:doble groga a Tenorio (59’) i vermella directa a Ernest (66’), tots dos del Jàbac.

Bàlsam per al Girona. El conjunt orientat per Àlex Marsal va sumar una important victòria, després de quatre jornades sense guanyar, contra un rival directe i agafa més aire. I és que si la setmana passada ja va recuperar sensacions a Mallorca, on va sumar un punt després de tres derrotes seguides, ahir a Vilablareix l’equip gironí va seguir la línia per canviar la dinàmica i va superar (3-1) el Jàbac, amb el qual estava empatat a punts. Va ser un partit incòmode per als blanc-i-vermells, contra un conjunt aguerrit, però van poder-lo resoldre entrada la segona part, en què es van situar 3-0 i contra nou, i no van veure perillar el resultat. En el primer temps Turmo va fer el primer, minuts després que Unai fallés un penal, i després del descans el Girona, dominador de l’enfrontament, va sentenciar mitjançant Pau Víctor i Nil. L’avantatge i la inferioritat del Jàbac van deixar el duel decidit, encara que quan s’acabava els visitants van fer el de l’honor.