3a divisió FEF

Un puntàs al feu del líder

3a divisió. El Banyoles resisteix al camp de la Pobla de Mafumet, d’on ningú havia tret res i obté un meritori empat

P. DE MAFUMET 0 BANYOLES 0

POBLA DE MAFUMET:Arnau Riera, Caballero, Cardona, Pol Domingo, Figueras, Òscar Sanz (Karim, 46’), Bernat (Guillem Martínez, 80’), Alberto García, Guillermo (Cisse, 66’), Carreón i Molina.BANYOLES:Bartrina, Turón, Nil, Quimo, Pol, Toni, Andreu, Bech, Cristian (Majo, 76’), Henry (Mercader, 87’) i Adrià (Mohamed, 80’).GOLS:Cap.ÀRBITRE:Fernández Quintero.T.G.:Al local Guillermo; als visitants Pol i Turón.T.V.:Cap.

El trajecte que està duent a terme el Banyoles a tercera fins al moment està sent sensacional. Amb una plantilla confeccionada per jugar a primera catalana, l’equip es va trobar un ascens de cop a finals d’estiu i en la nova categoria està oferint un gran paper, que cada partit que passa reforça. I és que el conjunt que entrena Adam Fontes va tornar a competir una vegada més i ahir va ser capaç d’obtenir un empat (0-0) del feu del líder, la Pobla de Mafumet, un camp d’on ningú abans havia aconseguit rascar res, ja que en els cinc duels anteriors el resultat havia estat de victòria local.

D’aquesta manera, el conjunt banyolí va sumar un puntàs en un partit en què va saber-se imposar a diversos trams complicats en què va haver de patir sotmès al domini del filial del Nàstic.

Els pitjors moments van ser sobretot en la segona part, ja que en la primera no va haver-hi gaire acció, i el porter dels visitants, Martí Bartrina va emergir amb dues intervencions en el tram final per sostenir l’empat per als de l’Estany.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)