Territorial

La Jonquera baixa del núvol a l’Escala

1a catalana. Tercer triomf seguit dels fronterers, que superen els de Sepu amb molta efectivitat i aprofitant la seva falta de punteria

L’ESCALA 0 LA JONQUERA 1

L’ESCALA:Moha, Pau Ribas, Pau Castell (Casado, 68’), Boran Minic, Uri Sala, Jam, Lluis, Argi, Fatty, Marçal i Toribio (Ayoub, 64’).LA JONQUERA:Àlex Campos, Lucas, Daoudi, Zouhair, Ian, Alaminos, Yaya, Carlos (Comaleras, 58’), Bruno Müller (Marouan, 47’), Arnau Garcia i Bernat (Medinilla, 25’).GOLS:0-1 (63’) Alaminos.ÀRBITRE:Boada Barcelona.T.G:Als locals Jam, Ayoub i Fatty; i als visitants Zouhair, Daoudi, Ian i Medinilla.T.V:Al visitant Daoudi, doble amonestació.COMENTARI:En una de les sorpreses de la jornada, la Jonquera es va endur un triomf molt treballat contra l’Escala, que ho va fer tot per guanyar però no va ser capaç d’aprofitar ni una de les moltes ocasions de les quals va disposar a la primera i la segona part. Els fronterers es van ordenar molt bé al darrere i, en un contraatac, van trobar el gol amb un gran xut d’Alaminos des de la frontal de l’àrea, que va tocar el travesser abans d’entrar. Els de Mario Fernández van defensar el resultat com van poder aguantant les embranzides dels escalencs, que estaven negats de cara a gol. L’expulsió de Daoudi, que va veure la segona groga passada la mitja hora de la segona part, no va fer tremolar el pols als visitants, que van seguir defensant bé. L’Escala no va saber aprofitar la superioritat numèrica en els minuts finals i es va resignar amb una derrota que, per joc, no van merèixer. La Jonquera, amb un joc pràctic i efectiu, ja encadena tres victòries i continua fora del descens una setmana més, mentre l’Escala, que venia de fer una exhibició a Palamós, es frena però continua la part mitjana alta de la classificació.
I.G.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)