2a divisió FEF

Una aplicació a l’alçada del projecte de l’Olot

2a divisió B. El club garrotxí, de la mà de l’empresa gironina Sixtemia ha presentat una nova aplicació per a mòbils i tauletes amb tota la informació i l’actualitat referent al primer equip i la resta de projectes de l’entitat

L’Olot ha presentat avui una nova aplicació per a mòbils i tauletes per tal que qui es descarregui l’app pugui gaudir de tota la informació del club, el primer equip i altres projectes de l’entitat com el futbol femení, el futbol formatiu i el futbol social. El directiu de l’Olot a l’àrea de comunicació i màrqueting, Jordi Reyes, juntament amb el conseller delegat de Sixtemia, Josep María Teixidor, han escenificat la presentació de l’aplicació, a l’alçada de les que tenen els clubs que pertanyen al futbol professional.

“Considerem que tenir una aplicació era un fet indispensable per al club a l’hora d’arribar als nostres socis i altres aficionats de l’equip. Hem triat el projecte atractiu de Sixtemia, una empresa de proximitat, buscant una relació win-win per al seu desenvolupament”, ha comentat Jordi Reyes.

L’aplicació comptarà amb una secció d’informació del primer equip, notícies, horaris de la base, l’avís en directe de gols i un canal exclusiu per als aficionats en el qual rebran les notificacions que desitgen. La primera versió de l’app de l’Olot ja es pot descarregar per a sistemes IOS i Android.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)