Girona

Pep Lluís Martí

Entrenador del Girona

“Si guanyem anirem més amunt”

L’entrenador del Girona, Pep Lluís Martí, va atendre els mitjans de comunicació ahir, just abans d’emprendre el viatge cap a Ponferrada per disputar avui el matx contra la Ponferradina. El balear va mostrar-se ben atent amb les virtuts del rival, que fa sis jornades que no perd: “Tenim moltes ganes de tornar a guanyar, però sabem que jugarem contra un rival amb confiança, que fa sis partits que no perd. Serà un partit agressiu, ells són un equip valent i veurem les condicions del terreny de joc ja que potser plou, tot i que no ha de ser cap excusa”, analitzava Martí, que afegia: “Ens pressionaran i buscaran la porteria contrària, però hem de saber llegir bé el duel, ser sòlids i ordenats. Tenen jugadors amb capacitat de desequilibri però n’hem estudiat les virtuts”.

El tècnic blanc-i-vermell va mostrar-se confiat amb el seu equip tot i les baixes amb les quals es presentarà al partit: “Tenim confiança en les nostres possibilitats de poder aconseguir els tres punts. Treballem per tal que els jugadors estiguin tranquils i així tenir clar què han de fer al camp per prendre les millors sensacions. L’equip és molt madur i som conscients que si guanyem anirem més amunt”, deia l’extècnic del Deportivo i el Tenerife, que respecte a les baixes puntualitzava: “No farem res de lamentar-nos pels jugadors que no hi són. Tots els que jugaran donaran la seva millor versió, els que supleixin els lesionats, els sancionats i Stuani. Què n’opino, de perdre un jugador per compromisos internacionals? Crec que el millor seria que la segona també s’aturés perquè els clubs fan un esforç molt important per tenir els millors jugadors possibles i els perdem en diverses jornades del campionat.”

El Girona compta els partits amb Pep Lluís Martí per victòries i a El Toralín buscarà el tercer triomf en la lliga que li permeti escalar alguna posició més en la taula i apropar-se a l’ascens directe, amb la victòria del Fuenlabrada ja a cinc punts, “Les últimes dues victòries ja són passades; ara el que és important és el partit a Ponferrada. La igualtat que hi ha en la categoria fa que enllaçar victòries sigui molt complicat però tenim ganes de més i ho intentarem”, sentenciava l’entrenador de Palma.

RIVAL CONFIAT

“Sabem que jugarem contra un rival amb confiança, que fa sis partits que no perd”

LES VIRTUTS

“Pressionaran i buscaran la nostra porteria, però hem de llegir bé el duel, ser sòlids i ordenats”

LES BAIXES

“No farem res de lamentar-nos pels jugadors que no hi són. Tots els que jugaran segur que ho faran bé”

AMBICIÓ FUTURA

“Les dues victòries últimes ja són passades; ara el que és important és el partit a El Toralín”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)