2a divisió FEF

Ambició sense aturador

2a divisió B. L’Olot, que encadena set jornades sense perdre, rep l’Atlètic Llevant amb l’únic objectiu de sumar els tres punts per mirar cap amunt

L’Olot rep la visita d’un nou filial, el cinquè aquest curs, el penúltim de la primera volta. L’Atlètic Llevant intentarà posar fi a la ratxa de set partits sense perdre que va iniciar el conjunt dirigit per Raúl Garrido l’endemà de perdre al camp de la Nucia, el 29 de setembre. Els olotins continuen carburant i creixent com a equip però volen trencar una vegada per totes amb la part baixa –actualment tenen el descens directe a set punts i la promoció de permanència a sis–, per mirar al més amunt possible –es troben a sis punts del play-off d’ascens–. “Són dades i xifres molt bones però hem de mirar endavant i amb l’ambició de pensar que si podem guanyar l’Atlètic Llevant segurament agafarem més distància respecte al descens però, sobretot, estarem més a prop d’objectius més agradables i bonics. Aquests partits a casa són els que ens donen aquesta possibilitat”, comenta el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, que sobre el rival analitza: “És una plantilla molt jove i amb talent. Juguen bé i compten amb qualitat tècnica, hem de partir amb el respecte i la humilitat cap al rival. Intentarem fer el millor partit possible per apropar-nos al triomf.”

L’Atlètic Llevant és el pitjor visitant del grup tercer i encara no ha guanyat lluny de Bunyol (2 punts), mentre que l’Olot només ha perdut a casa contra el Lleida Esportiu i els últims quatre partits ha sumat vuit punts dels dotze possibles. “Els números i la dinàmica ens diuen que estem fent bé les coses i que som un equip sòlid, sobretot, a casa. Amb aquesta idea hem de jugar, que al municipal sigui complicat puntuar per al rival i ser conscients que és el joc el que ens dona la possibilitat de guanyar. Hem de centrar-nos a atacar bé, defensar bé, en les transicions, el posicionament, etc.”, sentencia el tècnic valencià, que tindrà les baixes d’Eloi Amagat, Kilian Grant, Jordi Masó i Albert Blázquez, tots ells lesionats.

El rival té una plantilla molt jove i amb talent; juguen bé i compten amb qualitat tècnica
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Si guanyem l’Atlètic Llevant segurament agafarem més distància respecte al descens i estarem a prop d’objectius més agradables
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)