2a divisió FEF

Xumetra, amb dos gols, clau en el triomf de l’Olot contra l’Atlètic Llevant (3-0)

2a divisió B. El de l’Estartit ha contribuït en la golejada dels garrotxins, ben secundat per Álvaro Salinas, l’altre golejador de la tarda (3-0)

L’Olot ha golejat a l’Atlètic Llevant en un partit que s’ha decidit en la segona part gràcies a les dues dianes de Xumetra i una altra de Salinas. Els olotins encadenen ja vuit jornades sense perdre i continuen fent passos per mirar el més amunt possible en la classificació.

La primera meitat ha estat plana i avorrida sense massa ocasions per part dels dos equips. L’Olot ha sortit al terreny de joc disposat a manar i controlar l’esfèrica però sense la profunditat necessària. Soler ha estat el primer en intentar-ho amb una rematada desviada (10’) i Vivi, titular a la medul·lar, també ho ha provat des de la frontal (12’). L’Atlètic Llevant, tímid en atac, ha carburat en el tram final del primer acte i Pol Ballesté ha hagut d’intervenir de manera providencial a rematada de Chuma (28’).

La segona part ha començat de la millor manera per l’Olot, i és que, Xumetra ha fet una jugada personal brillant marxant del seu defensor i fent un xut potent i col·locat que ha superat Dani Cárdenas (51’). Pocs minuts després, els de la Garrotxa han assestat un altre cop al rival amb la segona diana. Aquesta vegada ha estat Salinas qui ha superat al porter amb un toc suau però precís després d’una centrada de Soler al primer pal (58’). L’avantatge en el marcador ha tranquil·litzat als de Raúl Garrido, menys exigits a l’hora de prendre riscos, la millor fórmula per controlar el joc i el rival. De fet, Xumetra ha tingut temps de fer el seu doblet, el tercer de l’Olot en el 74 per tancar el marcador.