2a divisió FEF

Seligrat debuta amb un triomf amb el seu segell

Defensa i pilota aturada. El Nàstic, amb diversos canvis, es mostra més sòlid i s’endú el partit per l’encert en un penal i una falta lateral

NÀSTIC 2 EIXEA 0

NÀSTIC:Bernabé, Albarrán, Juan Rodríguez, Goldar, Bonilla, Brugué (Pol Ballesteros, 78’), Petcoff (Perone, 67’), Viti (Montero, 67’), Ferran, Pereira i Pedro.EIXEA:Santos, Joe, Hermoso, Chechu, Fonsi, Tena, Ronald (Mainz, 55’), Molina (Nacho, 75’), Albert, Ballarín (Lucho, 65’) i Ramon.GOLS:1-0 (31’) Bonilla, de penal. 2-0 (33’) Juan Rodríguez.ÀRBITRE:Madrid Martínez.T.G.:Als locals Viti, Petcoff i Perone i als visitants Ramon, Tena i Mainz.PÚBLIC:2.917 espectadors al Nou Estadi.

El debut de Toni Seligrat, un dels entrenadors més llorejats en la darrera època en el grup tercer de la segona B, va ser immillorable. Triomf, amb porteria a zero i dosi de moral per al Nàstic, que abandona els llocs de descens directe a tercera divisió.

La mà del tècnic es va notar de seguida en l’equip, ja que la victòria va tenir el seu segell: al rival, a diferència de l’etapa amb Bartolo, li va costar molt fer mal gràcies a la solidesa defensiva i els gols van arribar en jugades a pilota aturada. Seligrat, de fer, va introduir canvis al darrere amb Albarrán i Goldar substituint Valentín i Perone. L’equip, a més, va ser directe buscant els puntes. Tot plegat li va donar resultat malgrat que l’Eixea va sortir millor, amb més possessió i una arribada en el minut 15 de Ramon que va sortir desviada. En dos minuts, però, els grana van encarrilar el partit: primer, amb la diana de Bonilla, d’un penal assenyalat pel jutge de línia i, després, pel gol amb el cap de Juan Rodríguez, assistit per Bonilla en una falta lateral.

En la segona meitat, els locals van tenir el partit sota control fins als darrers minuts: l’Eixea només va amenaçar en una rematada acrobàtica d’Albert i una altra amb el cap que hauria pogut posar el seu equip dins el partit, però el davanter no va trobar porteria. En el tram final del xoc, això sí, el Nàstic va perdonar la golejada, ja que Pedro Martín va fallar un penal enviant-lo massa alt i Pereira, en el darrer sospir, també va errar un mà a mà amb el porter arribant des de mig camp.