2a divisió FEF

Jordi Xumetra fa el pas

2a divisió B. L’atacant de l’Estartit va fer dos gols contra l’Atlètic Llevant i respon així a la confiança de Raúl Garrido (10 titularitats en 14 jornades)

L’Olot no té aturador i a hores d’ara, tampoc sostre. I és que els de la Garrotxa encadenen vuit jornades sense conèixer la derrota després de superar amb claredat l’Atlètic Llevant (3-0). Un dels protagonistes del matx va ser l’atacant Jordi Xumetra, autor de dues dianes; la primera, després d’una gran jugada personal a la frontal de l’àrea i la segona, aprofitant una centrada mil·limètrica de Peque al segon pal. El de l’Estartit va sortir del terreny de joc ovacionat per l’afició quan va ser substituït per Natalio Lorenzo en el minut 77, ja amb la victòria al sarró: “Més enllà de fer gols o no, el treball del davanters està sent molt bo a còpia de treball en defensa, donant continuïtat amb pilota i també profunditat”, comentava el futbolista empordanès de l’Olot després del partit contra el filial granota.

Més minuts que mai

Xumetra està tenint un gran protagonisme en els esquemes de Raúl Garrido. L’atacant, que ha jugat de fals davanter, de mitjapunta i en alguna ocasió de carriler dret, ha participat en les catorze jornades que s’han disputat i acumula 847 minuts, més que mai, ja que en els primers catorze partits del curs passat va sumar 516 minuts i en els primers setze que va disputar amb l’Olot, després de concretar-se el seu fitxatge l’hivern del 2018, va acumular 661 minuts, sent intermitent i irregular tot i la magnitud i expectació davant la seva incorporació: “Nosaltres som conscients que hem d’anar setmana a setmana i el fet d’acostar-nos al play-off és un bon motiu perquè l’afició s’engresqui”, deia un Xumetra convençut que l’equip encara pot anar a més.

El proper repte de l’Olot serà diumenge al Rico Pérez d’Alacant, per enfrontar-se a l’Hèrcules (a les 18.00 h).

CURS 2018/19
516 minuts de la J. 1 a J. 14
Total: 31 partits, 1.263 minuts i 4 gols
CURS 2019/20
847 minuts de la J. 1 a J. 14
Va fitxar per l’Olot el gener de 2018 i va jugar els 16 últims partits del curs 2018/19 (661 minuts i 0 gols en total)
Patrocini

Una solidesa que no afluixa

L’Olot va mantenir contra l’Atlètic Llevant, per sisena vegada en aquest curs, la porteria a zero. De fet, gràcies a la solidesa defensiva i les bones actuacions de Ballesté, els olotins són el segon equip que menys gols encaixa del grup 3 (9), un menys que el Castelló (8). A part dels castellonencs, només el Cartagena (5), el San Fernando (7) i l’Atlètic Balears (8) han rebut menys gols que els olotins en tota la categoria.