Girona

En dinàmica positiva

Divisió d’honor juvenil. El Girona suma el segon triomf consecutiu després de superar a un Lleida que acaba amb vuit jugadors

LLEIDA 0 GIRONA 2

LLEIDA:Lluc, Berni (Ian, 78’), Cosi, Ferré, Iker, Acosta, Joel Febas (Valls, 74’), Deivid, Armero (Relui, 74’), Sidibe i Cata.GIRONA:Joel, Callis, Arnau, Manel, Ignasi, Unai (Ariel, 78’), Ilyas, Nil, Turmo (Castro, 57’), Pau Víctor (Granero, 87’) i Suli (Valverde, 78’).GOLS:0-1 (75’) Castro. 0-2 (87’) Castro.ÀRBITRE:Avalos Martos.T.G.:a Sidibe, Bernat, dels locals, i a Castro, dels visitants .T.V.:Doble groga a Acosta (46’) i a Cosi (70’) i vermella directa a Cata (70’), tots dels locals.

Després d’un inici de campionat tortuós, amb 4 punts sumats de 21, el Girona ha aconseguit revertir la dinàmica. El conjunt orientat per Àlex Marsal ha trobat l’estabilitat en les darreres jornades i ja respira després de dues victòries consecutives. La darrera assolida ahir, al feu del Lleida, va ser treballada, es va haver de mastegar i es va començar a decantar a mitjans del segon acte. Després d’una primera part igualada, el Lleida va iniciar la segona amb inferioritat per l’expulsió d’un dels seus jugadors per protestar, una inferioritat que es va incrementar al minut 70 quan d’una tacada va perdre dos efectius més: un d’ells amb vermella directa per una falta perillosa, l’altre per protestar la decisió de l’àrbitre i veure la segona groga. Contra vuit, el camí se li va aplanar al Girona i no ho va desaprofitar. Castro, amb dos cops de cap, un a centrada de Callis després d’una jugada per la dreta, i l’altre a la sortida d’un córner, va decidir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)