3a divisió FEF

Sergio Álvarez, el gol de l’esperança

3a divisió. El davanter del Peralada va marcar contra el Terrassa en el seu segon partit amb la samarreta del club xampanyer

La derrota del Peralada contra el Terrassa (1-2) va tallar la bona dinàmica de l’equip xampanyer, però el partit dels d’Albert Carbó permet d’extreure algunes conclusions positives. Per exemple, l’equip es va saber refer després d’un molt mal començament que va deixar el partit coll amunt amb un 0-2 al marcador i va acabar quedant-se a les portes de l’empat. Com que el 2-2 no va acabar arribant el gol del Peralada no va tenir cap valor en forma de punts, però sí que pot ser valuós per al futur de l’equip, perquè va ser l’estrena golejadora de Sergio Álvarez amb la samarreta dels de l’Alt Empordà. El veneçolà, que va fitxar pels xampanyers fa algunes setmanes procedent del Figueres, va jugar contra el Terrassa la segona estoneta com a jugador del Peralada –va debutar contra el Banyoles i en total suma 43 minuts– i ho va aprofitar per marcar en el minut 86 recollint dins l’àrea un rebot després d’un córner i superant el porter egarenc amb un xut sec.

El gol de Sergio Álvarez no només va ser el primer amb el Peralada, perquè al començament de lcurs amb el Figueres el veneçolà tampoc havia aconseguit veure porteria en cap dels cinc partits que va jugar. De fet, el punta no veia porteria des de finals del mes d’abril, en un partit contra el Santfeliuenc.

Un valor afegit

El Peralada confia que el gol de Sergio Álvarez serveixi per fer créixer la confiança del punta, que no ha acabat d’explotar com s’esperava després de tornar del futbol italià. A més, arriba en un moment en què als xampanyers els manquen referents en l’aspecte golejador perquè cap dels atacants viu un bon moment. Medina, el màxim golejador de l’equip amb sis gols, no ha vist porteria en els darrers sis partits i gairebé fa dos mesos que no marca, Bertomeu va marcar en tres partits seguits a domicili però en els darrers partits no ha estat ni titular i, finalment, Xavi Ferrón encara no s’ha estrenat aquesta temporada. L’extrem, de fet, viu una sequera absoluta en l’aspecte golejador i fa més d’un any que no marca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)