2a divisió FEF

Ningú vol cedir en la cursa

Trobada dels tècnics. Oriol Alsina (Llagostera) i Raúl Garrido (Olot) destaquen les virtuts del rival abans del duel de demà, que promet ser vibrant per la bona situació actual dels dos equips

Quaranta-vuit hores abans del duel entre el Llagostera i l’Olot al municipal llagosterenc els tècnics dels dos equips, Oriol Alsina i Raúl Garrido, respectivament, es van trobar a l’escenari del partit per analitzar un enfrontament que promet fortes emocions després de la bona primera volta que estan firmant els dos clubs. Amb el Llagostera novè, a tres punts de la promoció d’ascens, i l’Olot onzè, amb només dos punts menys, l’objectiu dels dos és continuar com més a prop millor de la zona noble però saben que no serà gens fàcil aconseguir la victòria i així ho van expressar els dos tècnics, que van elogiar el rival. “L’Olot és un dels vuit o nou equips que poden aspirar a jugar el play-off, un dels que millor futbol fa, sinó el millor, i el que millor defensa”, resumeix Oriol Alsina sobre l’equip d’un Raúl Garrido que també va valorar positivament el Llagostera: “Tenen una idea molt clara enquè creuen fins al final i que, amb un gran compromís de tots els jugadors, desenvolupen molt bé i per això és un rival dificilíssim”.

Com és lògic ahir ja es va començar a respirar l’ambient de duel directe entre dos equips de la demarcació gironina, tot i que els dos tècnics el que tenen entre cella i cella és la victòria. “És un partit que no té res a veure amb qualsevol altre perquè hi ha aquesta rivalitat que et dona la proximitat per molt que s’hagin enfrontat poques vegades, i és que sempre vols guanyar més que mai. A més nosaltres venim tocats després de perdre però això ens ha ensenyat molt per estar més preparats per aquest partit tan complicat”, destaca el tècnic de l’Olot Raúl Garrido. Des de Llagostera la mirada és molt similar. “Al final són tres punts com uns altres però hi ha aquesta rivalitat normal de dos equips propers i que a més arriben ben classificats i fent una gran temporada, amb dues maneres diferents de veure el futbol, amb estils de joc diferents, cosa que ho fa molt interessant pel públic. És un dia maco de viure per tothom”, resumeix Alsina.

Amb una cosa que també van coincidir els dos tècnics és com influencia el fet que dijous que ve el Llagostera i l’Olot hagin de jugar la primera eliminatòria de copa i que podria provocar algun canvi als onzes per mirar de repartir els minuts, i és que ni Oriol Alsina ni Raúl Garrido volen prioritzar la lliga i aparcar la copa.

Avui operen Bigas

Un dels jugadors que hauria estat protagonista del partit pel seu passat olotí és David Bigas. El lateral del Llagostera, que es va trencar els lligaments encreuats del genoll, passarà precisament avui per la sala d’operacions i podrà començar la recuperació.

LES VALORACIONS

L’Olot és un dels vuit o nou equips que poden aspirar a jugar el ‘play-off’, un dels que millor futbol fa, sinó el millor, i el que millor defensa
És un partit que no té res a veure amb qualsevol altre partit per la rivalitat que hi ha, encara que no ens trobem sovint
Raúl Garrido
entrenador de l’olot
Al final són tres punts com uns altres però hi ha la rivalitat normal que et dona la proximitat
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Tenen una idea molt clara en què creuen fins al final i que, amb compromís dels jugadors, desenvolupen bé. És un rival dificilíssim

Adri Lledó deixa el Llagostera

Adri Lledó deixa el Llagostera per voluntat pròpia. El de Sant Fost de Campsentelles va arribar aquest estiu procedent de l’Horta i va començar amb protagonisme en les cinc primeres jornades –una de titular–, en les que fins i tot va marcar un gol, de penal al camp del Nàstic, però havia perdut pes des que Magallán s’ha establert a l’onze. Per això el migcampista ha decidit buscar una nova oportunitat, que segurament passa per un club capdavanter de tercer, l’Horta o el Terrassa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)