2a divisió FEF

“És un dels equips que millor juga a futbol”

Oriol Alsina. Entrenador del Llagostera

El tècnic del Llagostera, Oriol Alsina, va destacar en la trobada de tècnics de dijous el potencial de l’Olot. “És un dels vuit o nou equips que poden tenir aspiracions per jugar la promoció, i és que no els he de descobrir jo. És un dels equips, sinó l’equip, que millor futbol fa de la categoria i és la millor defensa de la lliga, cosa que en aquest camp per ser petit encara es notarà més”, destaca el d’Arenys, que no creu que l’Olot ho passi malament tot i les diferències amb el seu camp: “És un equip molt més madur que fa alguns anys, més consistent, i que sap tenir la possessió a camp contrari i triar els moments on ha de ser vertical. A més, independentment del context fan el seu joc i això és una gran senya d’identitat.”

Sobre la importància del partit Alsina destaca que “són tres punts com uns altres” però reconeix que és un partit especial. “És un dia maco per a tothom, perquè el camp estarà més ple que mai. A més, serà un partit amb el gran atractiu que té que tinguem dos estils de joc molt diferents”, destaca el tècnic.

ADVERTÈNCIA

“L’Olot és la millor defensa de la lliga i en aquest camp encara es notarà més”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)