2a divisió FEF

Esforç i remuntada

Copa. L’Hospitalet va veure com el Granada li aixecava un 2-0 i l’Andorra va caure en la tanda de penals després d’avançar-se contra el Leganés

L’HOSPITALET 2 GRANADA 3

L’HOSPITALET:Aliaga, Bruno, Diego, Parera, Eudald, Gómez, Soler (Reina, 91’), T. Ripoll (M. Ripoll, 69’), Moha, Salinas (Ekedo, 58’) i Canario (Genar, 50’).GRANADA:Aaron, Pepe, Herrera (Soldado, 31’), Martínez (Ismail, 77’), Alex Martínez, Isma (Puertas, 45’), Eleki (Montoro, 102’, Mario, Machis, Azeez i Ramos.GOLS:1-0 (11’) Ripoll. 2-0 (44’) Diego. 2-1 (50’) Ramos (p). 2-2 (78’) Soldado. 2-3 (98’) Ramos.ÀRBITRE:Cuadra Fernández. T.G.: Als locals MIquel Ripoll, Ekedo i Soler; i al visitant Machis. T.V.: Als locals Parera i Jonathan Risueño.

ANDORRA 1 (5) LEGANÉS 1 (6)

ANDORRA:Bañuz, Loureiro, Gaffoor (Martos, 105’), Jilmar (Oriol Dot, 55’), Moha, Riverola (Palanca, 112’), Musa, Marchán, Bover (Feher, 76’), Iker i Casadesú.LEGANÉS:Soriano, Rosales, Tarín, Awaziem, Kravets (Plómez, 105’), Eraso (Aymane, 113’), Rivera, Ruibial, Arnaiz (Avilés, 102’), Carrillo i Sabin Merino (Fede Varela, 62’).GOLS:1-0, Moha (25’). 1-1, Carrillo (63’).ÀRBITRE:Jaime Latre (Aragó). T.G.: Musa, Awaziem i Rivera.

L’Hospi i l’Andorra es queden amb la mel als llavis en la copa després d’avançar-se davant el Granada i el Leganés. Els riberencs van fer 50 minuts de guió perfecte però una expulsió eva sentenciar l’equip de Jonathan Risueño i va donar ales al Granada, equip de tres divisions més.

El conjunt andalús es va trobar mai còmode sobre l’Estadi Municipal de L’Hospitalet. Els riberencs hi van posar ganes, il.lusió i també el futbol perquè sempre van jugar amb criteri els homes de Jonathan Risueño. El Granada intentava dominar amb una possessió estèril que no inquietava Aliaga. El gol, però, el va posar L’Hospi, que va obrir la llauna mitjançant Ton Ripoll (11’). L’extrem riberenc va obrir la llauna transformant en gol una jugada precisa pel perfil esquerre.

La dinàmica acompanyava a que l’aficionat riberenc reforcés les seves conviccions de classificació que encara van augmentar més amb el 2-0, obra de Diego de cap just abans del descans. Ni l’entrada de Soldado per la lesió d’Herrera (31’) ni el canvi de sistema de Diego Martínez per abocar-se a l’atac va espantar L’Hospi que va veure com tot es torçava en el minut 50: Parera va cometre penal, va veure la segona targeta groga -la primera, havia estat per una protesta abans del descans- i va deixar el seu equip amb 10. A partit d’aquí, setge. L’Hospitalet va viure una eternitat al seu camp, va aguantar estoicament, va defensar amb el ganivet entre les dents però va acabar sucumbint a la pròrroga. Soldado va forçar la pròrroga i Ramos va fer el definitiu 2-3.

Els penals van esmicolat el somni de l’Andorra. Des del primer moment, l’Andorra va jugar de tu a tu al Leganés, tot i la diferència de categoria. Al primer temps, el partit va ser entretingut, amb ocasions a totes dues àrees. Al 25’, una genialitat de Moha va permetre els tricolors avançar-se en el marcador. A partir del gol, els madrilenys van passar a dominar però sense generar ocasions de perill. Al segon temps, el partit es va ensopir, però el Leganés va aconseguir empatar en una de les seves primeres aproximacions. Ja en la pròrroga, l’Andorra va ser molt millor que els madrilenys però no va marcar. Els penals van ser favorables als madrilenys.