3a divisió FEF

L’Europa amenaça amb un triomf de prestigi

3a divisió. Els escapulats guanyen l’Hospitalet i deixen el conjunt riberenc tocat, amb una ratxa de tres partits sense aconseguir la victòria

L’HOSPITALET 1 EUROPA 2

L’HOSPITALET:Aliaga, Genar (Ekedo, 78’), Parera, Gómez (Miquel Jaume, 46’), Martí Soler, Canario, Salinas, Ton, Diego, Eudald i Moha (Ripoll, 46’).EUROPA:Priego, Guillen, Cano, Castell, Guti (Kilian, 66’), Uri, Prats (Alfons Serra, 66’), Varona, Pastells, Cano i Monsó (Joel Jorquera, 80’).GOLS:0-1 (26’) Jordi Cano. 0-2 (36’) Pastells. 1-2 (57’) Ripoll.ÀRBITRE:Gonzales Moreno.T.G:als locals Miquel Jaume i Eudald; als visitants Cano, Priego, Pastells, Josa (banqueta). I al tècnic de l’Europa David Vilajoana.T.V.:Als locals Salinas (54’) per doble amonestació i Parera (94’) per vermella directa.

Va ser un partit duríssim perquè tots dos equips eren conscients que el xoc els podia canviar la temporada. I finalment va caure del costat de l’Europa, que va haver de treballar de valent per endur-se un triomf que l’apropa a les primeres posicions i deixa tocat un rival directe. L’Hospitalet encadena dues derrotes consecutives i una sèrie d’un punt dels últims nou possibles.

El xoc va estar marcat per la diana, a mitjans del primer temps, de Jordi Cano, en una falta lateral que ningú no va tocar. Es feia justícia al que s’havia vist al terreny de joc amb l’Europa millor posicionat. Deu minuts després, Pastells va fer el segon, recollint una passada d’Uri González per sobre de la defensa i definint amb mestria davant Aliaga.

El partit se li va complicar després del descans al conjunt de Risueño, que va perdre Salinas per expulsió, en un cop de colze a Prats. Tot i això, l’Hospitalet va collar el rival i va anotar l’un a dos, obra de Ripoll, en una pugna amb el porter quan semblava que tenia agafada la pilota. A partir d’aquí, el xoc es va endurir i es van succeir les protestes i les amonestacions, però, tot i l’amenaça local, el marcador no es va moure més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)