Taules (1-1) en el derbi de la Tramuntana

3a divisió. Figueres i Peralada empaten en un igualat enfrontament disputat a Vilatenim

Tres anys després ha tornar el derbi de la Tramuntana, amb Vilatenim com a escenari aquest migdia i amb un empat (1-1) com a resultat. El partit que enfronta a Figueres i Peralada, els dos equips que més amunt juguen de l’Alt Empordà no ha tingut doncs vencedor i tots dosconjunts continuen d’aquesta manera a la zona mitja de la classificació amb els figuerencs un punt per sobre dels xampanyers.

El partit ha començat amb acció i amb diana de Pepu Soler, que ha convertit un penal sobre Bora Barry, al minut 6. L’ha tingut el Peralada per empatar just abans del descans, també de penal, però el llançament de Ferron ha marxat alt. Ha estat en la represa quan els visitants han fet l’empat definitiu, via Arnau Ortíz, al minut 58.