Desconnexions fatals

3a divisió. El Banyoles fa una bona primera part, amb travesser de Ferru inclòs, però un penal i dos minuts dolents el sentencien a perdre contra un dels molts equips que lluitaran pel ‘play-off’

vilafranca 3 banyoles 0

VILAFRANCA:Toni, Fontanils, Juli Serrano, Gerard Boira, Víctor Oribe, Civil (Boada, 65’), Escofet, De la Torre (Martí, 79’), Eric Via, Joan Montserrat (Luca Tremiño, 85’) i Max.BANYOLES:Bartrina, Ferru, Nil Congost, Quimo (Mercader, 81’), Pol Bastidas, Majó, Andreu Moreno, Bech, Henry (Titi, 81’), Cristian del Pozo (Moha, 71’) i Adrià Casanova.GOLS:1-0 (47’) Víctor Oribe, de penal. 2-0 (72’) Boada. 3-0 (73’) Escofet.ÀRBITRE:Gonzales Moreno.T.G.:a Boira, del Vilafranca.T.V.:cap.PÚBLIC:uns 400 espectadors al municipal de Vilafranca.

El Banyoles va perdre en la seva visita al camp del Vilafranca (3-0). Els jugadors dirigits per Adam Fontes van disposar de la millor ocasió de la primera part amb un travesser de Ferru però, primer un penal transformat per Oribe i després dos gols consecutius de Boada i Escofet van ser determinants.

La primera aproximació del Banyoles va ser aplicant la fórmula del contraatac, però Cristian va xutar massa alt davant de Toni (21’). El mateix atacant banyolí va poder avançar el seu equip després d’un servei de banda de Ferru, però Cristian va tornar a engaltar un xut massa amunt (25’). El Vilafranca intentava estirar línies, però va ser mitjançant una falta directa de Víctor Oribe quan va generar més perill –Bartrina va refusar molt bé (28’)–. Els de Fontes no van renunciar a atacar i Ferru va topar amb el travesser després d’una centrada de Bech (33’), en la millor ocasió visitant del matx.

La segona part va començar fatal per als interessos dels del Pla de l’Estany, ja que Majó va fer penal sobre Xavi Civil i Víctor Oribe no va perdonar davant Bartrina, que, tot i tocar l’esfèrica, no va poder evitar l’1-0 (47’). La diana penedesenca va deixar estabornit el Banyoles, que no va reaccionar. Tot al contrari, els banyolins van desconnectar i en dos minuts el Vilafranca els va donar dos cops de gràcia amb dues dianes de Boada (72’), que va rematar sol una centrada, i una d’Escofet (73’), que va aprofitar un contratemps entre Quimo i Bartrina per marcar a porteria buida i establir el 3-0 definitiu.