2a divisió FEF

Natalio també rescindeix amb l’Olot

2a divisió B. Dos dies després de la sortida de Joel Arimany, que ahir va firmat amb el filial del Saragossa, el davanter de Canals ha arribat a un acord per deixar el club garrotxí

Era un fet cantat després de no entrar en la convocatòria del partit al camp de l’Andorra i no s’ha fet esperar. El veterà davanter Natalio Lorenzo i l’Olot han arribat aquesta tarda a un acord per rescindir el contracte que els vinculava i des d’avui deixa de ser jugador del conjunt olotí. El punta de Canals no ha complert les expectatives que el club havia dipositat en ell perquè fos la principal referència ofensiva de l’equip, ja que, després de jugar 801 minuts repartits en 15 partits, només ha estat capaç de marcar un gol. De fet, en les últimes jornades havia perdut el protagonisme que havia tingut en l’inici de temporada i la seva sortida semblava cada vegada més clara. L’anunci de la rescissió de Natalio arriba només dos dies després que el club també anunciés la baixa del jove atacant Joel Arimany, que tampoc havia donat el rendiment esperat.

Un cop resoltes aquestes dues baixes, l’Olot treballa ara per reforçar l’atac amb l’arribada d’algun davanter que asseguri els gols que a l’equip li han faltat fins ara. I és que, de moment, el màxim golejador de l’equip és el migcampista Hèctor Simón, que ha marcat cinc gols dels quinze que ha sumat tot l’equip en la primera volta, tres dels quals, de penal.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)