2a divisió FEF

El Llagostera es posa a prova contra un clàssic neerlandès

Amistós. Els llagosterencs s’enfronten al Heerenveen, vuitè en la primera holandesa, a les instal·lacions de l’hotel Torremirona (11 h)

El Llagostera juga avui un partit amistós internacional contra el Heerenveen, el vuitè classificat de la màxima categoria del futbol holandès. Les instal·lacions de l’hotel Torremirona seran l’escenari del duel entre llagosterencs i neerlandesos (11 h), aprofitant que cap dels dos equips juga partit de lliga el cap de setmana vinent –els blau-i-vermells jugaran dimecres el duel a casa contra el Nàstic, ja que els grana se les hauran amb el Saragossa en la segona eliminatòria de la copa, dissabte, i el Heerenveen perquè la lliga als Països Baixos està aturada fins al cap de setmana del 18 i 19 de gener.

L’hotel Torremirona de Navata ha estat l’escollit per l’equip neerlandès i el Shenzhen FC xinès per fer-hi una estada i preparar les competicions estatals respectives.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)