2a divisió FEF

El Saragossa posarà a prova un Nàstic preocupat per la lliga

Copa. Seligrat no amaga que la seva principal preocupació és sortir de la zona de descens i celebra que els socis no paguin entrada

Migdia de futbol a Tarragona. A les dotze en punt el Nàstic rep el Saragossa al Nou Estadi, en la segona eliminatòria de copa, amb la idea de donar una alegria a la seva soferta afició, que aquesta temporada està patint més del previst en la lliga. De fet, Toni Seligrat, el tècnic grana, reconeix que la seva principal preocupació és sortir de la zona de descens. Amb tot, no renuncia a tombar el Real Saragossa, “un equip de segona divisió fet per pujar de categoria”. Seligrat assegura que triarà “els jugadors que estiguin més centrats” per mirar de sorprendre el conjunt aragonès i aplaudeix la iniciativa de la directiva del Nàstic de no cobrar entrada als socis.

Per la seva banda, Víctor Fernández, l’entrenador del Saragossa, anuncia que el seu equip competirà aquesta eliminatòria “per respecte a la nostra història”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)