Territorial

La millora es posa a prova contra el líder

Divisió d’honor juvenil. El Girona rep el Barça (12 h, Esport 3) amb la moral carregada pel bon final del 2019

El Girona va tancar el 2019 en un estat de forma extraordinari, encadenant dues golejades a domicili (0-4) i sumant 13 de 15 punts possibles. Després del mal inici de temporada, aquesta dinàmica ha permès als gironins entrar en la lluita per la quarta o la cinquena posició, que és on li correspondria ser. “Ara és el moment de reivindicar-se perquè hem sortit d’una situació complicada i contra el Barça és un dia per aprofitar i donar un cop de puny sobre la taula”, destaca el tècnic gironí, Àlex Marsal.

La realitat, però, és que els gironins hauran d’afrontar ara un tram de calendari realment complicat i avui tindran una de les proves més exigents, i és que el Barça visita Vilablareix amb l’objectiu de mantenir-se en el lideratge que va aconseguir en l’última jornada de la primera volta, tot i que continua empatat a punts amb el Saragossa. “Per fer-li mal haurem de pressionar molt amunt des del primer moment perquè sentin que estan enmig de lleons. Quan ens toqui patir hem de mantenir l’ordre i no deixar espais perquè no facin el joc que més els afavoreix”, analitza Marsal.

Pel Girona, tant o més important que confirmar la millora en el joc –en la primera volta els gironins ja van fer un gran partit contra el Barça a la ciutat esportiva Joan Gamper i van acabar perdent per la mínima (1-0)–, el partit d’avui ha de servir per canviar una tendència a Vilablareix, on els d’Àlex Marsal estan tenint problemes per puntuar amb regularitat. De fet, el Girona ha sumat només 8 punts en els set partits que hi ha disputat –dues victòries, dos empats i tres derrotes. “Hem de mirar d’equilibrar els números perquè som un dels millors a fora. Hem de mirar d’aconseguir-ho des del primer dia”, destaca el tècnic dels gironins, optimista davant del repte.

LA PRÈVIA

Ara és el moment de reivindicar-se perquè hem sortit d’una situació complicada i contra el Barça és un dia per aprofitar
Haurem de pressionar molt amunt i quan ens toqui patir no deixar espais
Àlex Marsal
entrenador del girona juvenil
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)