2a divisió FEF

El Badalona elimina el Getafe en un final èpic

Copa. L’equip escapulat juga una hora amb un home més, per l’expulsió de Timor, i colpeja en els últims minuts, amb gols de Chema Moreno i Hugo

BADALONA 2 GETAFE 0

BADALONA:Álex Sánchez; Robert Simón, Robusté, Pelón (Toni Jou, 51’), Moyano, Valentín; Marc Carbó, Adri Díaz (Joel Lasso, 66’), Abel Suárez; Cris Montes (Hugo Esteban, 81’) i Chema Moreno.GETAFE:Chichizola; Nyom, Djene, Etxeita, Antunes (Gallego, 86’); Jason (Etebo, 68’), Timor, Maksimovic, Cucurella; Ángel (Arambarri, 36’) i Jorge Molina.GOLS:1-0 (86’) Chema Moreno. 2-0 (90+3’) Hugo Esteban.ÀRBITRE:Mateu Lahoz (valencià). T.G: Nyom, Pelón, Adri Diaz i Etxeita, T.V.: Manolo González (16’) i Timor (30’).PÚBLIC:4.384 espectadors a l’Estadi Municipal de Badalona.

Després d’eliminar el Getafe en un partit històric, el Badalona s’ha guanyat un lloc en l’eliminatòria de setzens de final de copa, on quedarà emparellat amb un altre equip de primera, inclosos els que han jugat la supercopa (Barça, Real Madrid, Atlético i València). Chema Moreno i Hugo Esteban van signar, en els minuts finals, una victòria molt merescuda per a l’equip català.

La ciutat de Badalona va estar a l’altura del partit i va omplir el Municipal amb 4.384 aficionats, que no van quedar decebuts perquè els seus jugadors van competir durant els noranta minuts. Ho van haver de fer, això sí, sense que el seu entrenador els dirigís des de la banqueta a partir del minut 16: Mateu Lahoz, sempre protagonista, no va perdonar les protestes de Manolo González, després d’una acció molt pròxima a la seva posició, i el va expulsar.

A la mitja hora, la targeta vermella va tornar a sortir de la butxaca de l’àrbitre valencià quan Timor, ja amonestat, va colpejar Cris Montes en la lluita per una pilota. El Getafe, que havia d’afrontar una hora de partit amb un home menys, veia, a més, com el seu punta de referència, Ángel, demanava el canvi poc abans de la mitja part. El Badalona va aprofitar l’avinentesa i va plantar cara: ben endreçat, sense precipitar-se, l’equip escapulat va controlar el partit i, en el tram final, va colpejar amb dos gols que van fer esclatar d’eufòria la seva afició. Chema Moreno va signar el primer, a centrada de Robert Simón, en el minut 86. Hugo Esteban, el segon, de falta directa, en l’afegit.