2a divisió FEF

El Barça B colpeja dos cops i venç en un duel d’estils

2a divisió B. Suada victòria de l’equip de García Pimienta, sota la mirada de Quique Setién, contra un Badalona que va competir a molt bon nivell i es va avançar en el marcador

BARCELONA B 2 BADALONA 1

BARCELONA B:Sergi Puig; Guillem, Araújo, Mingueza, Akieme (Dani Morer, 65’); Jandro (Abel Ruiz, 80’), Collado, Monchu; Reis, Hiroki i Saverio (Antonio Jesús, 90+1’).BADALONA:Morales; Robert Simón, Robusté, Pelón, Kilian Duran; Adri Díaz, Marc Carbó, Toni Jou (Max Marcet, 59’); Cris Montes (Abel Suárez, 67’), Chema Moreno i Hugo Esteban (Joel Lasso, 74’).GOLS:0-1 (45’) Adri Díaz. 1-1 (54’) Monchu. 2-1 (80’) Dani Morer.ÀRBITRE:David Jesús Pinto Herrera (comitè de Tenerife). T.G.: A Toni Jou, Araújo, Robusté, Abel Suárez, Manolo González i Abel Ruiz.PÚBLIC:1.030 espectadors a l’estadi Johan Cruyff.

El Barça B torna a la zona de play-off d’ascens després d’un suat triomf contra el Badalona. L’equip escapulat es va avançar en l’últim minut de la primera part, però els gols de Monchu i Morer en la segona van decidir un partit entretingut i amb moltes accions de gol entre dos estils ben oposats.

El filial blaugrana va arrencar fort i dominador i, sota l’atenta mirada de Quique Setién, durant el primer quart d’hora va acular el seu rival. El Badalona, però, després de resistir l’envestida inicial, va donar el primer ensurt en una transició culminada per Hugo i refusada per Sergi Puig. Endreçat i amb les idees clares, l’equip de Manolo González va regalar la pilota al de García Pimienta, però va saber trobar els espais necessaris per crear accions de perill. Chema Moreno, Cris Montes i Kilian en van tenir tres de clares abans que Adri Díaz signés el 0-1 en l’últim minut de la primera part, arribant des del darrere per rematar una pilota que la defensa blaugrana no va saber refusar.

Tot i que no va parar de voltar l’àrea de Morales, i que va veure com l’àrbitre no assenyalava un penal sobre Hiroki, al Barça B li va costar combinar amb fluïdesa en els primers 45 minuts. Un xut al travesser d’Akieme va ser l’oportunitat més clara dels blaugrana, que van haver d’esperar fins als primers minuts després de la represa per trobar el gol. Va ser en una genialitat de Monchu: el migcampista la va encertar amb un xut impossible, caçant una pilota solta a la frontal.

Malgrat l’esforç i l’acumulació de partits, el Badalona no va deixar de competir i d’arribar a l’àrea rival, però qui va colpejar de manera definitiva va ser l’equip de García Pimienta. A falta de deu minuts, Dani Morer va irrompre a l’àrea escapulada i va signar una jugada per emmarcar, controlant amb la cama dreta i rematant creuat amb l’esquerra. Morales no hi va poder fer res.