2a divisió FEF

Un tren amb places limitades

2a divisió B. L’Olot rep el Cornellà, un dels equips més en forma del grup tercer, en una nova oportunitat per enllaçar amb la part alta si acaba sumant els sis punts en joc en quatre dies

Tancar una setmana clau amb el ple de punts. Aquest és l’objectiu de l’Olot, que rep el Cornellà (12 h) en un municipal que s’ha passat gairebé un mes sense veure futbol. L’equip dirigit per Raúl Garrido va vèncer dimecres al camp de l’Ebre (1-2) tot i viatjar a Saragossa amb setze efectius, un d’ells Albert Julià del Sant Jaume de Llierca, però la injecció de moral i confiança aconseguida al Pedro Sancho ha estat una empenta perfecta per afrontar el nou duel contra els del Baix Llobregat: “Hem demostrat que en les adversitats fem un pas més. Físicament no afectarà el partit de dimecres ja que hem tingut prou dies per estar recuperats tot i jugar al matí, que ens resta minuts de descans. Emocionalment ajuda que guanyéssim en un camp complicat i contra un rival difícil”, comenta el tècnic de l’Olot Raúl Garrido.

El Cornellà arriba a terres garrotxines en un estat de forma brillant després de guanyar set partits en les últimes deu jornades, els mateixos que l’Olot aquest curs. Els de Guillermo Fernández Romo han disputat quatre dels últims cinc partits com a locals, on realment són un equip difícil de batre: “Han tingut l’avantatge de jugar molt a casa en aquest tram del calendari i són forts al seu camp. Van fer una plantilla nova, amb un nou entrenador i els inicis costen tot i que ara estan en un nivell molt alt. Els que coneixem el grup tercer i l’equip que ens visita sabem que és un bloc competitiu. El que no era normal era la situació que vivien en l’inici del curs”, avisa el valencià.

L’Olot tornarà a jugar davant la seva fidel afició després de no fer-ho des del 22 de desembre contra el Barça B (1-0). Els olotins han perdut només dos dels nou partits disputats a casa i si suma els tres punts en joc s’alçarà com un dels millors locals del grup, però, el més important, tornarà a enllaçar amb el tren capdavanter de la taula. Per al duel, Garrido té les baixes de Blázquez, lesionat i Soler, sancionat, però recuperarà Carles Mas i té el dubte d’Arnau Comas.

7 Partits guanyats 9

7 Partits empatats 6

6 Partits perduts 5

17 Gols a favor 27

13 Gols en contra 23

LA PRÈVIA

Per afrontar el partit contra el Cornellà ens ajuda haver guanyat en un camp complicat i contra un rival difícil

RETORN A CASA

L’Olot no juga un partit al municipal des del 22 de desembre contra el Barça B, l’últim duel del 2019
El Cornellà va fer una plantilla nova, amb un tècnic nou, i els inicis costen. Ara estan a un nivell alt
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)