2a divisió FEF

MIQUEL ROBUSTÉ

CENTRAL DEL CF BADALONA

“Hauria estat rodó jugar el partit 100 contra un primera”

El vilassarenc Miquel Robusté, un dels capitans del Badalona de Manolo González, confia repetir la proesa del dia del Getafe i eliminar un Granada que ve de fer suar el Barça de Quique Setién

Contra el Barça, el Granada es va defensar molt bé. Avui espero un equip amb més iniciativa i més protagonista

El filial de l’Espanyol, el Poli Ejido, el Llevant, el Xerez, la Ponferradina, el Cartagena, el Ràpid de Bucarest i, des del 2016, futbolista del Badalona. Aquesta és la quarta temporada de Miquel Robusté (20-05-1985, Vilassar de Mar) a l’equip escapulat. Avui contra el Granada, en la copa, el central català disputarà el seu partit oficial número 99 amb el Badalona. Hauria estat el partit 100 si contra el Barça B no hagués vist una targeta groga que el va obligar a complir cicle contra l’Andorra el cap de setmana passat. El club li hauria fet avui entrega d’una samarreta commemorativa just el dia de la festa d’inauguració del nou estadi. En efecte, gairebé tres anys després del primer partit a l’Estadi Municipal de Badalona hi haurà per fi bateig oficial. Eliminar el Granada i accedir als vuitens de la copa, el somni.

Han eliminat l’Oviedo i el Getafe de Bordalás. Hi haurà sorpresa també contra el Granada?
“Seria bonic i així ho esperem. Però el Granada arriba avisat. El Getafe potser va pecar de relaxació. No ens coneixen tant. Aquell dia ens va sortir tot bé. Per eliminar un equip de primera t’ha de sortir tot bé en definitiva. El que és evident és que estem disfrutant en la copa.”
El Granada ve de jugar contra el Barça de Setién. Vostè va anar a l’estadi?
“No. Vaig mirar el partit per la televisió. El vaig mirar amb especial atenció, com és lògic, però no crec que siguin dos partits gaire similars. El Granada va anar al Camp Nou a defensar-se i ho va fer molt bé. El Barça només va poder marcar quan es va quedar amb un home més. Contra nosaltres serà diferent. M’espero un Granada més protagonista i amb més iniciativa. Al cap i a la fi són ells l’equip de superior categoria i hauria de ser així.”
El seu centenari amb aquesta samarreta haurà d’esperar...
“Sí. Hauria estat rodó que hagués coincidit el meu partit 100 amb la visita d’un equip de primera i amb el dia de la festa d’inauguració de l’estadi; però bé, ara ja no s’hi pot fer res.”
Hauria preferit un altre rival en el sorteig? Ho dic perquè en el bombo hi havia el Barça i el Real Madrid?
“És evident que tots volíem un equip de Champions. També hi havia l’Atlético i el València. Teníem un 50% de possibilitats que ens toqués un dels grans, però el Granada és un equip de primera divisió i també té una gran plantilla. Està fent un bon futbol.”
És partidari de l’actual format?
“Sí. Ens afavoreix. No visites estadis de primera, però en el meu cas ja vaig jugar al Bernabéu i al Camp Nou en el seu dia.”
La copa està sent una vàlvula d’escapament o és una distracció en clau lliga?
“En la lliga ens van penalitzar molt les set primeres jornades. Vam sumar 1 punt de 21. Ara estem millor, lluitant per no baixar. l’arribada de Manolo ha estat positiva. Coneix Badalona, té experiència i ara som un equip més sòlid. La copa és un premi.”
Canviant de registre, com recorda el seu pas pel futbol romanès?
“Va ser una experiència molt gratificant. Bucarest és una gran ciutat. Quan un viatja a Romania s’imagina aquella Romania de l’est, però en realitat Bucarest enamora. La gent és molt amable i molt educada. Respectuosa, diria jo. En un àmbit cultural i arquitectònic és una gran ciutat. Allà, al Ràpid de Bucarest, érem cinc o sis futbolistes espanyols i vivíem tots al mateix edifici. Vam fer pinya. Però hi van haver problemes amb les nòmines. Allà l’associació de futbolistes no té la força d’aquí i al final el club va acabar descendint fins a la cinquena o la sisena divisió per temes judicials i vaig haver de tornar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)