2a divisió FEF

Voler i no acabar de poder

2a divisió B. L’Olot torna a fer un bon partit contra un rival de la part alta, però el Lleida acaba empatant en la recta final. Salinas havia avançat els olotins al límit del descans

LLEIDA 1 OLOT 1

LLEIDA:Pau Torres; Jose Ruiz, Trilles, Simic, Joan Oriol; Adri León, Xemi (Alpha, 60’), Fernando Cano (Sebi, 79’); Liberto, Abel Molinero i Raúl González (Marc Martínez, 60’).OLOT:Ballesté; Soler, Alan Baró, Carles Mas, Chavarría; Vivi, Hèctor Simón (Eloi Amagat, 78’), Pedro; Salinas (Aspar, 72’), Xumetra (Peque, 42’) i Kilian Grant.GOLS:0-1, Salinas (45’); 1-1, Adri León (84’).ÀRBITRE:Sánchez Asia.T.G.:al local Marc Martínez i als visitants Salinas, Chavarría, Vivi i Kilian.T.V.:a Adri León, per doble amonestació (70’ i 86’)PÚBLIC:uns 1.500 espectadors al Camp d’Esports de Lleida.

Quan l’àrbitre va assenyalar el final de la primera part, l’Olot encara celebrava el gol d’Álvaro Salinas. Per segona setmana consecutiva, els olotins se n’anaven al descans havent-se avançat en el marcador contra un rival de la part alta. Acaronaven amb els dits l’oportunitat de retallar distàncies amb el Lleida Esportiu, però se’ls va escapar de les mans quan només faltaven sis minuts per al final. Si la jornada passada va ser Becerra en el 82’, ahir va ser Adri León en el 84’.

La primera part de l’Olot va ser notable. Es va defensar bé —el Lleida no va xutar a porteria—, va tenir moltes estones de pilota i va arribar més d’una vegada a la porteria de Pau Torres. El perill es va concentrar sobretot a la banda dreta, on José Antonio Soler va tornar a ser un corcó. El carriler valencià va guanyar la partida a Joan Oriol i va generar tres bones oportunitats. La més clara, una centrada a dins l’àrea que Hèctor Simón, tot sol, va rematar al lateral de la xarxa.

El gol de l’Olot va arribar quan la primera part ja s’acabava i, com no podia ser d’una altra manera, va ser gràcies a una centrada procedent de la banda dreta. L’autor, però, va ser Jordi Xumetra, que va posar la pilota al cap de Salinas, ben ubicat a l’àrea petita per rematar-la al segon pal. Tot i el parèntesi del descans, la segona part va començar tal com havia acabat la primera. L’Olot va aprofitar l’embranzida del gol i va dominar la situació fins que Molo va sacsejar l’arbre.

Un doble canvi de l’entrenador del Lleida Esportiu en el minut 60 va suposar un abans i un després en el partit. Les dues substitucions, tot i ser naturals —Marc Martínez per Xemi i Alpha Bakayoko per Raúl González—, van tenir un efecte tan immediat que, automàticament, l’Olot va fer un pas enrere. El partit es va inclinar cap a la porteria garrotxina i el fantasma de l’empat del Cornellà va sobrevolar els homes de Garrido, que ja no el van poder espantar.

Una falta al vèrtex de l’àrea en el 84’ va ser el detonant de l’empat del Lleida. Adri León va fer una gran rematada picada i va batre Ballesté, que un quart d’hora abans ja havia salvat l’empat avortant un un contra un de Fernando Cano. El mateix León va ser expulsat just després de l’1-1, però ja no hi va haver temps per a res més.

ELS VESTIDORS

Ens queda sensació de tristesa perquè hem estat molt a prop d’aconseguir una victòria en un camp dificilíssim
El Lleida té un equipàs amb jugadors que et poden fer mal en qualsevol moment
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)