2a divisió FEF

Un repte difícil i necessari

2a divisió B. El Llagostera visita el camp del Vila-real B (17 h) amb la voluntat de trencar la mala ratxa de cinc jornades sense guanyar i la mala dinàmica d’aquesta temporada contra els filials

El Llagostera se les haurà aquesta tarda amb el Vila-real B, l’equip que més superior s’ha mostrat als gironins en tota la temporada. I és que el 0-3 de la primera volta al municipal va ser la primera derrota del curs per als d’Alsina i una de les que més couen. Per això el partit d’avui suposa un repte més que exigent per a un Llagostera que, després de cinc jornades sense guanyar –sis partits comptant el de copa– i d’haver guanyat només un dels últims nou partits de lliga, necessita tornar a sumar de tres en tres per mantenir la bona distància que té en el dia d’avui respecte a la zona de descens (9 punts). “No és que hàgim de treballar més que en els altres partits. Simplement hem de mirar de ser més contundents a les dues àrees perquè en la majoria de partits que se’ns estan escapant les últimes setmanes ens mereixíem guanyar. Si no tens aquest punt més d’encert no pot arribar la victòria. Per això esperem recuperar les bones sensacions de la primera part de la temporada, en què érem capaços de marcar més, tot i que encaixàvem més també. Hem d’intentar trobar l’equilibri”, analitza Alsina sobre l’estat de forma actual dels llagosterencs.

El repte és doble, i és que el Llagostera sap que a davant es trobarà un gran equip. “És un equip de màxim nivell, que destaca per ser un molt bon conjunt, i al mateix temps té grans individualitats que en qualsevol moment poden decidir el partit. A més, el camp és absolutament al contrari que el nostre i haurem de fer un esforç per adaptar-nos”, analitza Alsina. I per si amb la dificultat del rival no n’hi hagués prou, el Llagostera sap que haurà de corregir un dels hàndicaps d’aquest curs, que són els partits contra els filials, en què de moment no ha aconseguit un bon rendiment, amb un balanç de tres punts de 21 de possibles. “Aquests equips són de molta qualitat i ens generen més dificultat, però és una anècdota que mirarem de compensar una mica”, valora Alsina.

10 Partits guanyats 7

6 Partits empatats 9

6 Partits perduts 6

26 Gols a favor 22

23 Gols en contra 21

LA PRÈVIA

Respecte a les últimes jornades hem de mirar de ser més contundents a les dues àrees. Se’ns escapen partits en què mereixíem més
Destaca per ser un molt bon conjunt, i al mateix temps té individualitats que poden decidir
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)